Image default
MEDIA

Ενώπιος – Ενωπίω: Αλλαγή πλάνων; Ποιο περιζήτητο πρόσωπο θα φιλοξενήσει;

Ενώπιος Ενωπίου Χατζηνικολάου

Mπορεί ο ΑΝΤ1 να έσπευσε να ανακοινώσει την επιστροφή του Ενώπιος Ενωπίω στην πολιτική θεματολογία εν όψει κιόλας προεκλογικής σεζόν, αλλά ο Νίκος Χατζηνικολάου μάλλον με την Αντζελα Γκερέκου, ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο κανάλι του Αμαρουσίου και φυσικά στο επίκεντρο δεν θα βρεθεί ο ΕΟΤ αλλά η ζωή της μετά τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου.

Η ηθοποιός και Πρόεδρος του ΕΟΤ που δεν συνηθίζει να μιλάει συχνά αναμένεται να δώσει την πρώτη της συνέντευξη μετά τον θάνατο του συζύγου της στον γνωστό ανκορμαν, αλλά και οικοδεσπότη της εκπομπής σε μια από τις πρώτες – αν όχι την πρώτη εκπομπή αυτής της σεζόν που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στις επόμενες μέρες.

Μάλιστα, για το συγκεκριμένο πρόσωπο που όλες οι εκπομπές έχουν ζητήσει για συνέντευξη, ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο σταθμός φαίνεται να απαρνήθηκε τον πολιτικό της χαρακτήρα για ακόμη μια φορά όπως, άλλωστε, είχε σημειώσει το κανάλι στην πρώτη συνάντηση με τους δημοσιογράφους τον Ιούλιο όπου μεταξύ άλλων στο σχετικό δελτίο τύπου αναφερόταν η επιστροφή στην πολιτική, όπως άλλωστε ξεκίνησε την τηλεοπτική της πορεία η εν λόγω εκπομπή.

Η Άντζελα Γκερέκου στο ενώπιος ενωπίω

Προφανώς, και ο Νίκος Χατζηνικολάου άφησε τους πολιτικούς διαξιφισμούς για αργότερα, όταν θα μπούμε για τα καλά σε προεκλογική περίοδο και ανάλογα φυσικά με την τρέχουσα επικαιρότητα.

Συγκεκριμένα το δελτίο τύπου ανέφερε:

ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ
Ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει στο καθιερωμένο του ραντεβού με το «Ενώπιος Ενωπίω» που έχει γράψει τη δική του ιστορία για περισσότερες από τρεις δεκαετίες στο τηλεοπτικό τοπίο. Το «Ενώπιος Ενωπίω», σε μια καθαρά προεκλογική περίοδο όπως αυτή που θα διανύσουμε, θα «μεταμορφώνεται» και σε πολιτική εκπομπή με αντιπαραθέσεις πρόσωπο με πρόσωπο.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ενώπιος – Ενωπίω: Αλλαγή πλάνων; Ποιο περιζήτητο πρόσωπο θα φιλοξενήσει; appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Τίνα Μεσσαροπούλου

Σχετικές αναρτήσεις

Το προξενιό της Ιουλίας: Κυριακούλα και Στάσα σε σύγκρουση

admin

Η Γη της Ελιάς: «Έγινα αυστηρή μαζί σου γιατί…»

admin

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα στηρίζει τον Μάνο μέχρι τέλους

admin