Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Εξαφανίζονται μετά το 1ο ραντεβού: 25χρονη χωρίς τα δύο μπροστινά δόντια, βγάζει το μασελάκι & εξομολογείται

Το «αγκάθι» στην προσωπική της ζωή εξομολογείται μια 25χρονη που δε βρίσκει αποδοχή επειδή της λείπουν τα δύο μπροστικά δόντια.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, η 25χρονη Lily Magno σε ηλικία 13 ετών είχε ατύχημα με το σκέιτμπορντ, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρή ζημιά στην οδοντοστοιχία της και να χάσει τα δύο δόντια που είχε μπροστά.

Έκτοτε, δεν έχει βάλει εμφυτεύματα, με αποτέλεσμα να έχει ένα τεράστιο κενό στο στόμα της και να ντρέπεται να το δείξει. Μάλιστα, όπως αναφέρει: «Έχω υποστεί ανελέητο bullying τόσο από τρολς του διαδικτύου όσο και από ανθρώπους που γνωρίζω. Ντρέπομαι να δείχνω στα ραντεβού τα δόντια μου».

Έτσι, η ίδια βάζει ένα μασελάκι με δύο ψεύτικα δόντια, το οποίο αφαιρεί μετά από ώρα, εφόσον έχει γνωρίζει τον υποψήφιο σύντροφο. Παρόλα αυτά, οι αντιδράσεις δεν είναι πάντα ψύχραιμες και πολλοί άνθρωποι έχουν γελάσει μπροστά της.

«Οι άνθρωποι τείνουν να με κρίνουν αμέσως, είτε είναι αηδιασμένοι είτε σοκαρισμένοι», αναφέρει για τις αντιδράσεις που αντιμετωπίζει.

Οι αντιδράσεις όταν αποκαλύπτει την αλήθεια για τα δόντια της

Η 25χρονη ανέφερε ότι οι αντιδράσεις ποικίλουν, ενώ μια φορά ένας άντρας παραλίγο να κάνει εμετό από το σοκ του.

«Είναι σχεδόν σαν μια από αυτές τις καταστάσεις όταν κάποιος έχει φαγητό στα δόντια του και κάποιος θέλει να είναι ευγενικός και να μην λέει τίποτα, αυτή είναι η αντίδραση που έχω συνήθως», είπε η Lily Magno.

«Μπορείς να το δεις στο πρόσωπό τους, αλλά δεν λένε τίποτα για αυτό», ανέφερε και σημείωσε πως «έχω αντιμετωπίσει ένα σωρό ανάμεικτες αντιδράσεις, είχα αηδιάσει κάποιον τόσο πολύ μια φορά που κόντεψε να πεταχτεί και να φύγει μακριά μου».

πηγή : enimerotiko.gr

The post Εξαφανίζονται μετά το 1ο ραντεβού: 25χρονη χωρίς τα δύο μπροστινά δόντια, βγάζει το μασελάκι & εξομολογείται appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin

Οι 2 λέξεıς που δεν πρέπεı να λες, όταν ζnτάς σuγγνώμη

admin
Translate »
×