Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επέστρεψε ο Σένκεφελντ

 

Με μία σημαντική επιστροφή στα μετόπισθεν πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή (05/08) εν όψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Σλάβια Πράγας.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ τέθηκε εκ νέου στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς εν όψει της ρεβάνς με τη Σλάβια Πράγα στις 11 Αυγούστου στη Λεωφόρο.

Ο Ολλανδός στόπερ ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και βρίσκεται ξανά στα διαθέσιμα “χαρτιά” του Σέρβου προπονητή για τους “πράσινους”, οι οποίοι ξεκίνησαν ήδη την προετοιμασία τους για τον επαναληπτικό αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ.

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, οι “πράσινοι” χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, ενώ όσοι αγωνίστηκαν τουλάχιστον ένα ημίχρονο στον αγώνα κόντρα στην τσεχική ομάδα έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι άρχισαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ο μοναδικός απών ήταν ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος λόγω ίωσης.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Χωρίς τον ΛεΝτέι η Παρτιζάν στον “τελικό” με τον Ολυμπιακό

admin

ΕΟΠΕ: Διευκρινιστική ανακοίνωση στην απόφαση Βρούτση

admin

Βασιλακόπουλος στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Δεν περίμενα τέτοια τιμή, έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν υπάρχει πλέον ελληνικό μπάσκετ» (audio)

admin
Translate »
×