ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επίσημα ο Κουγιατέ στη Νότιγχαμ Φόρεστ

 

Ο υψηλόσωμος αμυντικός μέσος είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής των “reds”, μετά από μια τετραετία στην Κρίσταλ Πάλας.

Συνεχίζει ακάθεκτη τη μεταγραφική της ενίσχυση η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς μετά τον Εμάνουελ Ντένις, που ανακοινώθηκε χθες το βράδυ (13/08), ο αγγλικός σύλλογος γνωστοποίησε και την προσθήκη του Σεϊκού Κουγιατέ.

Ο 32χρονος Σενεγαλέζος μέσος εντάχθηκε ως ελεύθερος στο σύνολο της Νότιγχαμ Φόρεστ, μετά από τέσσερις σεζόν στην Κρίσταλ Πάλας, όπου κατέγραψε 141 συμμετοχές με 3 γκολ και 5 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ, είναι στην ευχάριστη θέση, να επιβεβαιώσει την υπογραφή του έμπειρου μέσου, Σεϊκού Κουγιατέ, σε διετές συμβόλαιο. Ο Σενεγαλέζος διεθνής, εντάσσεται στην ομάδα του Στιβ Κούπερ, αφού πέρασε τις τελευταίες τέσσερις σεζόν στην ομάδα της Premier League, Κρίτσαλ Πάλας, όπου έπαιξε σε 141 αγώνες».

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *