Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επίσημα στα “ερυθρόλευκα” ο Πασχαλάκης

 

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε την απόκτηση του Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα, μετά τη δυσάρεστη εξέλιξη και τον τραυματισμό του Τόμας Βατσλίκ.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού. Ο 33χρονος τερματοφύλακας θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τόμας Βατσλίκ, με τον Τσέχο τερματοφύλακα να τραυματίζεται σοβαρά στα παράθυρα του Nations League και να υποβάλλεται σε εγχείρηση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στον ώμο.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας μετά από μια πενταετία στον ΠΑΟΚ, έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον ίδιο να επιθυμεί την παραμονή στην Ελλάδα.

Ο Πασχαλάκης με τον ΠΑΟΚ κατέκτησε ένα αήττητο πρωτάθλημα το 2019 και τρία κύπελλα, το 2018, το 2019 και το 2021.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Ο 33χρονος τερματοφύλακας, γεννημένος στις 28 Ιουλίου 1989, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους».

Έχει παίξει σε 148 αγώνες στη Super League και είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, την οποία έχει εκπροσωπήσει τρεις φορές.

Στο παρελθόν βρέθηκε στην ακαδημία του Ολυμπιακού, ενώ αγωνίστηκε σε Ηλιούπολη, Λεβαδειακό, Πανθρακικό, ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ»


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Δ. Μελισσανίδης στα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ: «Είναι η μοίρα μας, η ζωή και η ιστορία μας»

admin

Μελισσανίδης: «Μέσα σε αυτά τα 100 χρόνια η πίστη και ο αγώνας είναι αξίες μας»

admin

Με τρεις νέες απουσίες στη Λαμία ο Παναθηναϊκός

admin