Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επιβλητική η Γλυφάδα στο Χαλάνδρι

 

Με απόλυτο πρωταγιστή τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο που πέτυχε 8 γκολ, ο ΑΝΟ πέρασε άνετα από την έδρα του Νηρέα, επικρατώντας με 20-10.

Εντυπωσιακά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη Β’ φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών και στο G2 ο ΑΝΟ Γλυφάδας. Η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη πέρασε νικηφόρα και με επιβλητικό τρόπο από το Χαλάνδρι όπου νίκησε τον τοπικό Νηρέα με 20-10 και διατήρησε την πρωτιά στο συγκεκριμένο γκρουπ με 20 β. (μεταφέρεται η βαθμολογία από την Α’ φάση). Φοβερή εμφάνιση επιθετικά για ακόμη ένα παιχνίδι από τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο, ο οποίος σημείωσε οκτώ γκολ για τον ΑΝΟΓ.

O Νηρέας Χαλανδρίου αντιστάθηκε για ένα οκτάλεπτο (3-4), ωστόσο στη δεύτερη περίοδο η Γλυφάδα πάτησε το πόδι στο γκάζι, κυριάρχησε σε όλους τους τομείς και ξέφυγε με 11-4 και ουσιαστικά όλα κρίθηκαν νωρίς. Στα αξιοσημείωτα, η συμμετοχή του Κουίν Γούντχεντ με το σκουφάκι του ΑΝΟ Γλυφάδας για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα (γιατί είχε παιξει και στα προημιτελικά του Κυπέλλου). Για τον Νηρέα 5 γκολ πέτυχε ο Πανταζόπουλος.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 10-20

Οκτάλεπτα: 3-4, 1-7, 2-4, 4-5.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Γιώργος Ιντζές): Καζάκος, Νεγκίζ, Παπαδημητρίου 4, Χριστοφορίδης, Μαυρωτάς Λ., Κουρμελές Β., Πανταζόπουλος 5, Στυλιανάκης, Τσιρώνης, Γκαράνης 1, Καζάνης, Κακλής, Μανδαλιός, Μπερτόλης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Ηλιόπουλος Αλ. 1, Σαρτζετάκης 2, Γκαρντιγιάν 1, Γούντχεντ Κ. 1, Χαλυβόπουλος Ιπ., Γιαννόπουλος 8, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου 2, Πούρος 1, Αγκόρτσας 1, Τσαταλιός 2, Ηλιόπουλος Ν., Ίλιτς 1, Χριστοφιδέλης.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Έτοιμοι για νέα υπέρβαση οι Νέοι του Ολυμπιακού

admin

Πάρκερ διετίας στην Μπαρτσελόνα

admin

Mε το μυαλό στην Ευρώπη…

admin