Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επιστροφή στις νίκες για την Ατλέτικο

 

Οι “ροχιμπλάνκος” επικράτησαν με 2-0 της Σεβίλλης στο “Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν” και γύρισαν στα θετικά αποτελέσματα, μετά τις ήττες από Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στο “φάντασμα” που παρουσιάζουν φέτος οι Σεβιγιάνοι και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο κατάφεραν να πάρουν “τρίποντο-ανάσα” και να φτάσουν τους 13 βαθμούς.

Ο αγώνας

Στο 16′ η πρώτη αξιόλογη φάση του παιχνιδιού. Ο Μανταβά, με μια μακρινή σέντρα, βρήκε τον Γιορέντε, η κεφαλιά του οποίο πέρασε άουτ. Στο 19′ ο Μοράτα πήρε την μπάλα στο ύψος της περιοχής, όμως το σουτ του πέρασε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 26′ ο Σαούλ έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ από μακριά, με τον Μπόνο να αποκρούει εντυπωσιακά. Στο 29ο λεπτό η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ. Ο Γιορέντε πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ. Στο 33΄ο σκόρερ των φιλοξενούμενων έφτασε κοντά στο να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όμως το σουτ του πέρασε λίγο άουτ. Στο 37ο λεπτό η Σεβίλλη έκανε την πρώτη της ευκαιρία, με τον Ίσκο να στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 57ο λεπτό ο Αλβάρο Μοράτα πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ, αφού “έσκαψε” τον Μπόνο από κοντινή απόσταση. Στο 63′ ο Κούνια βρέθηκε στα όρια της περιοχής, σούταρε, με τον Μαροκινό γκολκίπερ να κάνει μια δύσκολη απόκρουση, καθώς είχε μπροστά του πολλά σώματα. Στο 75′ ο Αντουάν Γκριεζμάν επιχείρησε ένα… φιλόδοξο μακρινό βολέ που πέρασε αρκετά ψηλά από την εστία. Στο 76ο λεπτό, ο Εν Νεσίρι έφτασε κοντά στο γκολ για τους γηπεδούχους, όμως ο Όμπλακ απέκρουσε το πλασέ του.

ΓΚΟΛ: 29′ Γιορέντε, 57′ Μοράτα

Κίτρινες: 11′ Ίσκο, 31′ Ντιλέινι, 81′ Γκούντελι / 38′ Βίτσελ, 90+3′ Φέλιξ

Σεβίλλη (Ζουλιάν Λοπετέγκι): Μπόνο, Καρμόνα, Νιανζού, Σάλας (46′ Νάβας), Ρεκίκ (28′ Τέγιες), Γκούντελι, Ντιλέινι (46′ Ράκιτιτς), Λαμέλα, Ίσκο, Τόρες (67′ Γκόμες), Ντόλμπεργκ (67′ Εν Νεσίρι).

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Μολίνα (87′ Φέλιξ), Σάβιτς, Χιμένες, Μανταβά, Γιορέντε, Κόκε (73′ Κοντόγκμπια), Βίτσελ, Σαούλ (61′ Καράσκο), Κούνια, Μοράτα (61′ Γκριεζμάν).


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μαρινάκης: «Μπορείτε να γράψετε ιστορία τη Δευτέρα»

admin

Η Πάρος υποδέχθηκε την Ολυμπιακή Φλόγα (video)

admin

Χωρίς Γκραντ ο Παναθηναϊκός | Κοουτσάρει ο Σερέλης

admin