Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Θέλουμε τους φιλάθλους μαζί μας στην Καλαμάτα»

 

Οι “πράσινοι” εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση το απόγευμα της Δευτέρας (20/3), αναφορικά με τις αποφάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης για το Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί κάθετα με την απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. και της Ε.Ο.Π.Ε. για περιορισμένο αριθμό προσκλήσεων στο “κλειστό γυμναστήριο Τέντας”. Μάλιστα, οι νταμπλούχοι αναφέραν πως ζήτησαν μεγαλύτερο αριθμό εισιτηρίων, όμως το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. εκφράζει την δυσαρέσκειά του για τη διεξαγωγή του Final 4 Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ ανδρών στην Καλαμάτα, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα.

Η Ελληνική Αστυνομία μαζί με την Ε.Ο.Π.Ε. αποφάσισαν να χορηγήσουν από 30 προκλήσεις στους συμμετέχοντες Συλλόγους, αυστηρά για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους συγγενείς και τους χορηγούς της κάθε ομάδας, κάτι το οποίο μας βρίσκει εντελώς αντίθετους.

Ο Παναθηναϊκός, όπως και όλες οι ομάδες με φιλάθλους έχει δικαίωμα να αγωνίζεται και να διεκδικεί τίτλους με τον κόσμο του στο πλευρό του.

Το Κύπελλο Ελλάδας αποτελεί έναν από τους πλέον σημαντικούς θεσμούς και είναι γιορτή του αγωνίσματος και τόσο η Αστυνομία όσο και η Ομοσπονδία βόλεϊ οφείλουν να μπορούν να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης με φιλάθλους.

Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να αναλογιστούν ένα διαφορετικό σύστημα διεξαγωγής του Κυπέλλου, όπως οι τελικοί με διπλούς αγώνες. Στη σύσκεψη για τα μέτρα ο Παναθηναϊκός ζήτησε επίσημα περισσότερες προσκλήσεις ώστε να παρευρεθεί περισσότερος κόσμος, ωστόσο το αίτημα δεν έγινε δεκτό».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Kαταγγελία εις βάρος Αμερικανού μπασκετμπολίστα για ενδοοικογενειακή βία

admin

Δ. Μελισσανίδης στα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ: «Είναι η μοίρα μας, η ζωή και η ιστορία μας»

admin

Μελισσανίδης: «Μέσα σε αυτά τα 100 χρόνια η πίστη και ο αγώνας είναι αξίες μας»

admin