Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ερνάντεζ για το ντέρμπι με Ολυμπιακό: «Από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια της ζωής μου»

 

Ο Κουβανός σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να εκφράσει στη μητρική του γλώσσα όσα νιώθει σχετικά με το ντέρμπι “αιωνίων”.

Ο Φερνάντο Ερνάντεζ θέλησε να κάνει ανάρτηση στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και αναφέρθηκε στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό, ευχαριστώντας τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κουβανού σταρ:

«Μόνο στη γλώσσα μου μπορώ να εξηγήσω αυτό που νιώθω για να γίνω απόλυτα κατανοητός. Το Σάββατο ήταν ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια της ζωής μου. Σε ένα γεμάτο γήπεδο με στόχο την νίκη, και ανάμεσα στις δύο πιο ιστορικές ομάδες στην ιστορία του ελληνικού αλλά και του ευρωπαϊκού αθλητισμού.

Μόνο ευχαριστώ μπορώ να πω στην ελληνική ομοσπονδία βόλεϊ, στον σύλλογο μου, στους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και τους βοηθούς που με βοήθησαν να αγωνιστώ ως αθλητής σε αυτόν το σύλλογο και να συμμετέχω σε αυτό το ντέρμπι.

Δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα γιατί ξέρω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και να επιδείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Αυτό που μπορώ να διαβεβαιώσω είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος γιατί δεν εγκαταλείπει ποτέ και αν κάποιος θέλει να μας κερδίσει πρέπει να παίξει μέχρι τον τελευταίο πόντο, του τελευταίου σετ με πολλή συγκέντρωση. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να παίζεις με την καρδιά σου και αυτό κάναμε το Σάββατο. Η νίκη είναι για σας οπαδοί της Θύρας 13. Συνεχίζουμε».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Χωρίς Γκραντ ο Παναθηναϊκός | Κοουτσάρει ο Σερέλης

admin

Συγχαρητήρια Γ. Βρούτση στον Ολυμπιακό

admin

Μαλκογεώργου και Πλατανιώτη στο “Παρίσι 2024” (video)

admin