MEDIA

ΕΡΤ: Αυτή είναι η νέα σειρά που μπαίνει στο πρόγραμμα

Σημαντική επένδυση στη μυθοπλασία θα κάνει τη νέα σεζόν η ΕΡΤ. Η δημόσια τηλεόραση είχε δικές της παραγωγές, οι οποίες κατάφεραν να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό ενώ ξεχώρισαν για την ποιότητά τους.

Η ΕΡΤ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα newsit.gr, θα μεταδώσει τη σειρά «Η πτώση», που θα είναι δραματική. Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς, η συγκεκριμένη παραγωγή αποτελεί συνέχεια της σειράς «Όρκος» που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Στο επίκεντρο της νέας παραγωγής που υπογράφει η Τίνα Καμπίτση θα βρίσκεται επίσης καταξιωμένος χειρουργός που καταδικάζεται σε φυλάκιση για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης.

Ο έμπειρος επιστήμονας κατηγορήθηκε ότι χειρούργησε χωρίς να είναι αναγκαίο κάποιον ασθενή. Όταν ο ασθενής έφυγε από τη ζωή κατά τη διάρκεια του χειρουργείο, αποκαλύφθηκε ότι ήταν εραστής της συζύγου του. Οι υποψίες πέφτουν πάνω στον γιατρό που καταδικάζεται και χάνει τα πάντα.

Στον κεντρικό ρόλο του χειρουργού ο Χρήστος Λούλης. Στο πλευρό του θα βρίσκεται η Κίκα Γεωργίου με σημαντική πορεία στον κινηματογράφο και συμμετοχή στη σειρά «The New Pope» του HBO.

Στο καστ της σειράς και οι Λένα Παπαληγούρα, Ιωάννης Παπαζήσης, Εριέττα Μανούρη, Αλίκη Ανδρειωμένου και πολλοί άλλοι γνωστοί ηθοποιοί. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Χρίστος Γεωργίου και η Πτώση είναι προγραμματισμένο να ανέβει στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 στις αρχές της νέας χρονιάς.

The post ΕΡΤ: Αυτή είναι η νέα σειρά που μπαίνει στο πρόγραμμα appeared first on Dailymedia & News.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: pinelopi

Σχετικές αναρτήσεις

Tο Ναυάγιο: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, Θεέ μου…»

admin

Ψυχοκόρες: Η Ευανθία σε άθλια κατάσταση – Μένει άπλυτη και νηστική

admin

Famagusta: Μάικλ και Χριστίνα έρχονται κοντά

admin