Image default
MEDIA

ΕΡΤ: Ζωντανά τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ – Οι παρουσιαστές

Η ερτ θα μεταδώσει ζωντανά τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της αεκ

Η ΕΡΤ θα καλύψει μια ιστορική μέρα για του φίλους της ΑΕΚ αλλά και του ποδοσφαίρου γενικότερα, μεταδίδοντας σε ζωντανή μετάδοση τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της, OPAP Arena. Αντίστροφα μετρούν οι οπαδοί της ΑΕΚ για την μεγάλη στιγμή της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφια.

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 20:00 θα ξεκινήσει η μετάδοση των εγκαινίων του OPAP Arena, του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και η δημόσια τηλεόραση θα καλύψει ζωντανά την τελετή, μέσω της ΕΡΤ 3. Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι ο Αντώνης Αντωνίου και η Ναταλία Δραγούμη, οι οποίοι αμφότεροι έχουν δηλώσει κατά καιρούς τα κιτρινόμαυρα αισθήματα τους!

Μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο, με την ΕΡΤ να φροντίζει να την παρακολουθήσουν όλοι και όχι μόνο όσοι τυχεροί πρόλαβαν κάποιο εισιτήριο. Μάλιστα η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ενημερώσει ότι οι θύρες θα ανοίξουν τρεις ώρες νωρίτερα (17:00) για τους θεατές.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post ΕΡΤ: Ζωντανά τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ – Οι παρουσιαστές appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Χρήστος Χρήστου

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γη της Ελιάς: «Ανησυχώ για σένα και σ’ αγαπάω»

admin

Σασμός: H συνάντηση Βασιλικής-Μαρίνας θα είναι ολέθριο λάθος

admin

Σασμός: «Eίσαι άρρωστη και δεν το βλέπεις»

admin