Image default
MEDIA

ΕΡΤ: Κόβεται το «Δες και Βρες»

Κόβεται από την ερτ το τηλεπαιχνίδι δες και βρες

Ένα περίεργο ντόμινο αλλαγών βάζει οριστικό φινάλε στο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ, Δες & Βρες, το οποίο κόβεται από την δημόσια τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα η νέα εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά μπορεί να ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την πρωινή ζώνη, εξού και ο τίτλος της ‘Πρωίαν σε Είδον’, κάτι που όμως τελικά δε θα συμβεί…

Ο Νίκος Κουρής στο Δες & Βρες

Η εκπομπή έγινε… μεσημεριανή (13:00), σε μια ζώνη που μέχρι πρότινος προβαλλόταν το τηλεπαιχνίδι Δες και Βρες με παρουσιαστή τον Νίκο Κουρή. Ένα από τα προγράμματα που αν μη τι άλλο είχαν δικαιώσει την ΕΡΤ. Εν τέλει και σύμφωνα με τον Γιώργο Μπέζα, το τηλεπαιχνίδι Δες και Βρες κόβεται οριστικά, σε μια ομολογουμένως παράξενη απόφαση. Θυμίζουμε ότι το τηλεπαιχνίδι εκτός από την αποδοχή του κόσμου, είχε προαναγγελθεί ήδη από την ΕΡΤ για τη νέα σεζόν.

Βέβαια καλό είναι να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα είχαν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες για καταγγελίες παικτών εις βάρος της παραγωγής του παιχνιδιού, όσον αφορά χρήματα που κέρδισαν αλλά δεν έλαβαν ποτέ. Κάτι για το οποίο όμως ουδεμία σχέση έχει η ΕΡΤ και μάλιστα στάθηκε αρωγός στο να δοθούν εν τέλει τα χρήματα στους παίκτες αλλά και τους εργαζόμενους!

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post ΕΡΤ: Κόβεται το «Δες και Βρες» appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Χρήστος Χρήστου

Σχετικές αναρτήσεις

Σεισμός 5,4 Ρίχτερ ανοιχτά της Ηλείας – Αισθητός και στην Αττική

admin

Tραπεζική αργία από σήμερα: Πότε θα καταβληθούν μισθοί και επιδόματα – Τι αλλάζει στις συναλλαγές

admin

Το Ναυάγιο: «Ευχαριστώ Θε μου, σημάδι ήταν για να ζήσω…»

admin
Translate »
×