Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ευχάριστα νέα: Κέρδισε τη μάχη ο 10χρονος Νικολας που ήταν σε κώμα επί 14 μέρες – Βγήκε από τη ΜΕΘ Παίδων

Ένας 10χρονος, που βρισκόταν σε κώμα, από το δυστύχημα που σημειώθηκε από τη σύγκρουση δύο ελικοπτέρων, στην Αυστραλία, ξύπνησε.

Πιο συγκεκριμένα, ο μικρός Νίκολας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κουίνσλαντ στο Μπρίσμπεϊν, με τους γιατρούς να περιγράφουν την κατάστασή της υγείας του ως «κρίσιμη, αλλά σταθερή».

Η μητέρα του βρήκε δυστυχώς τραγικό θάνατο, όταν τα δύο ελικόπτερα συγκρούστηκαν, στο θεματικό πάρκο Sea World, στην τουριστική πόλη Gold Coast, τις 2 Ιανουαρίου.

Στο ελικόπτερο που δεν βρισκόταν ο 10χρονος σώθηκαν όλοι.

Ο 10χρονος “έχασε” τη μητέρα του

Στο ελικόπτερο που επέβαινε ο 10χρονος, έχασαν τη ζωή τους τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και η μητέρα του, ωστόσο, ο πατέρας του είναι καλά.

Ένας ιερέας δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι το παιδί που βρισκόταν σε κώμα, αποσωληνώθηκε και ανταποκρίνεται καλά, αλλά παραμένει υπό αναπνευστική υποστήριξη, ενώ έχουν προγραμματιστεί χειρουργικές επεμβάσεις.

Σοκ προκαλεί η στιγμή που ο επιβάτης σκουντάει τον πιλότο, ο οποίος δεν έχει δει το άλλο ελικόπτερο, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν, ένα δευτερόλεπτο αργότερα.

The post Ευχάριστα νέα: Κέρδισε τη μάχη ο 10χρονος Νικολας που ήταν σε κώμα επί 14 μέρες – Βγήκε από τη ΜΕΘ Παίδων appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Τίνα Θεοδώρου

Σχετικές αναρτήσεις

Καρκίνος Πνεύμονα: Το “αθώο” σύμπτωμα που σε προειδοποιεί και δεν πρέπει να αγνοήσεις

admin

Όταν λέμε «όχι» αλλά πεθαίνουμε για το «ναι»

admin

Ευχαριστώ τους ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή μου

admin