Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ευχάριστα νέα με Καντουρί στον ΠΑΟΚ

 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Μαροκινό μέσο να προπονείται κανονικά και να δηλώνει “παρών” ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Παραμένει εκτός ο Ζίβκοβιτς.

Στο τελικό στάδιο μπήκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (30.10,19:30,ΕΡΑ ΣΠΟΡ) με την ΑΕΚ στην “OPAP Arena”. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί προπονήθηκε σήμερα (28/10) κανονικά και αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα, αφαιρόντας έτσι έναν “πονοκέφαλο” από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Εκτός παραμένουν οι Ζίβκοβιτς, Τόμας, Λύρατζης, Τσαούσης και Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

28η Οκτωβρίου στο γήπεδο για το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου που βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Η προπόνηση της Παρασκευής (28.10) περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης, με ασκήσεις πάνω στους αυτοματισμούς και την ανάπτυξη, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Οι Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης έκαναν θεραπείες, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς πρόγραμμα στο γυμναστήριο, οι Μπράντον Τόμας κι Αντρέ Βιεϊρίνια ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Το Σάββατο (29.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αθήνα.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Έγραψε ιστορία ο Κουέστα | Ο Μορόν κυνηγάει το ρεκόρ

admin

Εκτός με τον Άρη οι Γέντβαι και Ακαϊντιν

admin

Ιωαννίδης: «Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να νικήσουμε την Κυριακή»

admin