Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

«Ε, όχι και μεταλλαγμένη!»: Το άγpιο κράξιμο στην εγκυμονούσα Σπυροπούλου που έφερε την άμεση αντίδρασή της

Έσφαξε με το γάντι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όσους σχολίασαν κάτω από ανάρτησή της στο Instagram πως δεν την αναγνωρίζουν από ταφίλτρα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λόγω του ότι θέλει να κρατήσει την εγκυμοσύνη της όσο περισσότερο μπορεί μακριά από τα media, στο προφίλ της στο Instagram δημοσιεύει κυρίως βίντεο και φωτογραφίες από πέρσι. Στιγμιότυπα που είχε στο κινητό της καιι θέλει να μοιραστεί τώρα.

Πριν μερικές ημέρες λοιπόν, στο προφίλ της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο που τράβηξε ένα χρόνο πριν όπου ήταν βαμμένη και λαμπερή με μια στέκα με πέρλες στα μαλλιά.

Ωστόσο, το εν λόγω βίντεο έφερε αρκετά αρνητικά σχόλια, λέγοντας πως έχει βάλει τόσα φίλτρα στο πρόσωπό της που έχει γίνει αγνώριστη. Βέβαια, η ίδια δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα… τους απάντησε λέγοντας πως δεν είναι φίλτρα αλλά το τέλειο μακιγιάζ του make up artist της.

Δείτε τα σχόλια που δέχτηκε η Σπυροπούλου

The post «Ε, όχι και μεταλλαγμένη!»: Το άγpιο κράξιμο στην εγκυμονούσα Σπυροπούλου που έφερε την άμεση αντίδρασή της appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin

Οι 2 λέξεıς που δεν πρέπεı να λες, όταν ζnτάς σuγγνώμη

admin
Translate »
×