Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ηλιούπολη: «Οι αποφάσεις του διαιτητή διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα»

 

Με επίσημη ανακοίνωση της η Αθηναίική ΠΑΕ, εξέφρασε έντονα παράπονα, υποστηρίζοντας πως δεν της δόθηκαν δυο πέναλτι στο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την Καλλιθέα. 

Τρίτο ημίχρονο είχε η αναμέτρηση της Ηλιούπολης με την Καλλιθέα για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας που βρήκε νικήτρια την δεύτερη με 2-1. Η Ηλιούπολη με επίσημη ανακοίνωση της εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια της για την διαιτησία του παιχνιδιού, καθώς όπως υποστηρίζει, ο διαιτητής ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής καθώς οι αποφάσεις του έκριναν το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ.Σ Ηλιούπολης:

«Η διοίκηση του Γ.Σ Ηλιούπολης εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για τη διαιτησία στο παιχνίδι με την Καλλιθέα, όπου οι αποφάσεις του διαιτητή διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.
Ο διαιτητής κ. Ρούτσης, σε «αγαστή συνεργασία» με τους επόπτες, επέλεξαν να είναι εκείνοι οι αρνητικοί πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, μην καταλογίζοντας πεντακάθαρο πέναλτι επάνω στον Μπαστακό και τον Δημητριάδη, οι οποίοι ανατράπηκαν μπροστά στα μάτια του ρέφερι αλλά και των βοηθών του.
Ευελπιστούμε ο παρατηρητής διαιτησίας να έχει καταγράψει τα δύο περιστατικά και να επιβληθούν οι ανάλογες κυρώσεις στον διαιτητή, ο οποίος έδειξε ξεκάθαρη μεροληπτική στάση υπέρ της Καλλιθέας και στέρησε ένα θετικό αποτέλεσμα από την Ηλιούπολη».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Πλέι άουτ Σούπερ Λίγκα: Αγώνες επιβίωσης για Κηφισιά και Παναιτωλικό – Που μπορείτε να δείτε τους αγώνες

admin

Γερμανία (30η Αγωνιστική): Ντέρμπι ουραγών και ματς με ενδιαφέρον

admin

ΠΑΟΚ: «98 χρόνια Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων»

admin