Image default
ΒΙΝΤΕΟΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ημαθία: Ομολόγησε τη δολοφονία του 11μηνου βρέφους της η 29χρονη μητέρα

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της 29χρονης μητέρας από τη Βέροια. Η μητέρα ομολόγησε το έγκλημα κατά την αναπαράσταση του θανάτου του 11μηνου βρέφους στο φράγμα του Αλιάκμονα, αλλά εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι είναι ζωντανό.

Ανακαλώντας τον ισχυρισμό του ατυχήματος -εκδοχή που προέβαλε κατά την προ ημερών της απολογία στον ανακριτή Βέροιας- η 29χρονη φέρεται να παραδέχθηκε ότι αυτή πέταξε το μικρό κοριτσάκι στα παγωμένα νερά του φράγματος, όπου τελικά βρήκε ασφυκτικό θάνατο, όπως προέκυψε από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Κατά πληροφορίες, η ομολογία της ήρθε αμέσως μόλις ξεκίνησε η αναπαράσταση ενώπιον του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση. Ο ίδιος είχε παραγγείλει τη διαδικασία προκειμένου να συμπληρωθεί το παζλ της υπόθεσης που αποκαλύφθηκε τη δεύτερη μέρα της Πρωτοχρονιάς, όταν εντοπίστηκε νεκρό το βρέφος και συνελήφθη η 29χρονη μητέρα του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει το κίνητρο της αποτρόπαιας πράξης της.

Η αναπαράσταση διήρκησε 1 ώρα και 40 λεπτά κι έγινε παρουσία αστυνομικών, που βιντεοσκοπούσαν τη διαδικασία. Στη συνέχεια, η 29χρονη επέστρεψε στα κρατητήρια της Ασφάλειας Βέροιας.

Κ. Καντούρης, ΑΜΠΕ

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΒασίλης Καραμπάσης

Σχετικές αναρτήσεις

Θεσσαλονίκη: Στάση εργασίας και διαμαρτυρία στην 3η ΥΠΕ από νοσοκομειακούς γιατρούς

admin

Καλαμάτα: Από 26 – 31 Μαρτίου το 2ο Παιδικό & Εφηβικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου (video)

admin

Σ. Σπανού: Η βραβευμένη σεφ με τις παραδοσιακές συνταγές

admin
Translate »
×