ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ηρώ Μουκίου: «Επέλεξα μετά από μια αποβολή να μην προσπαθήσω ξανά για παιδί γιατί τρόμαξα.»

«Το να χαμογελάω είναι το μυστικό της ευζωίας μέσα στη γκριζίλα που ζούμε.»

Για τον γάμο της με τον Σάκη Καλογερόπουλο που μετρά 21 χρόνια, αλλά και την χιλιομετρική απόσταση που τους χωρίζει μίλησε η Ηρώ Μουκίου στην εκπομπή “Ελένη” και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά.

Η ηθοποιός που παίζει στο Κόκκινο Ποτάμι αναφέρθηκε στην απόφαση να παντρευτούν μόλις ένα μήνα μετά την αρχική γνωριμία τους αλλά και την επιλογή να μην κάνει δεύτερο παιδί λόγω μιας αποβολής που είχε.

«Το να χαμογελάω είναι το μυστικό της ευζωίας μέσα στη γκριζίλα που ζούμε. Η γυναικεία φιλαρέσκεια σε μένα έχει όρια, δεν κάνω ακρότητες. Φυσικά είμαι συμφιλιωμένη με την ηλικία μου. Αλίμονο να κρύβουμε την ηλικία μας, γίνεσαι ρεζίλι. Ο Βόλος είναι ο έρωτάς μου, είναι κοντά στη Λάρισα, στη δουλειά του άντρα μου κι εκεί είναι ο κοινός μας τόπος. Με τον Σάκη είμαστε παντρεμένοι 21 χρόνια. Η απόσταση είναι ένας παράγοντας που δεν είναι όλα ρόδινα, έχει πειρασμούς και δεν έχεις τον άλλον δίπλα σου όταν θες», είπε αρχικά η Ηρώ Μουκίου.

Η Ηρώ Μουκίου στη συνέχεια ανέφερε: «Σε ένα μήνα γνωριστήκαμε και παντρευτήκαμε, ήταν έρωτας με την πρώτη χειραψία. Εγώ φταίω που δεν έκανα άλλο παιδί. Επέλεξα μετά από μια αποβολή να μην προσπαθήσω ξανά για παιδί γιατί τρόμαξα. Για μένα προτεραιότητά μου είναι η οικογένεια. Δεν είναι τα πάντα το να είμαστε στα πάρτι και σε μια διαρκή παρουσία στην τηλεόραση, αυτό για μένα είναι φούσκα».

Κλείνοντας, η Ηρώ Μουκίου αναφέρθηκε και στον θάνατο του καλού της φίλου Μιχάλη Ασλάνη τον οποίο ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει. «Ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη μού κόστισε πάρα πολύ, δεν μπορώ ακόμη να το ξεπεράσω» είπε.

The post Ηρώ Μουκίου: «Επέλεξα μετά από μια αποβολή να μην προσπαθήσω ξανά για παιδί γιατί τρόμαξα.» appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Γουργουρίζει το στομάχι σας; Δεν σημαίνει ότι πεινάτε! Γιατρός αποκαλύπτει τι δείχνει το σύμπτωμα

admin

Εκπλήρωσε το τάμα: Ο Βαγγέλης έβλεπε τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο στον ύπνο του & του έχτισε ένα πανέμορφο εκκλησάκι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

admin

Γιατί είναι σημαντικό να εμβολιάζεσαι, ακόμη και πριν γεννηθείς

admin