Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ηττήθηκε και… περιμένει η Κ17

 

Η Εθνική Παίδων γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Ιταλία στη τρίτη αγωνιστική της πρώτης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και είναι στην αναμονή για την πρόκριση.

Η Εθνική U17 ολοκλήρωσε με ήττα από την Ιταλία, τη διαδικασία στον όγδοο όμιλο της πρώτης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Ποντούγιεβο του Κοσόβου.

Το 2-0 από τους Ιταλούς άφησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στους τρεις βαθμούς στον όμιλο και περιμένει την ολοκλήρωση των υπόλοιπων ομίλων για να μάθει αν θα αρκούν οι βαθμοί αυτοί, για να προκριθεί στην επόμενη φάση, την Elite Round.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Φινλανδία, μετά το 1-1 με το Κόσοβο, το οποίο έχει ήδη αποκλειστεί καθώς τερμάτισε στη τέταρτη θέση με μόλις ένα βαθμό.

Ο Ρομάνο άνοιξε το σκορ στο 45+3′ και ο Παφούντι με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο 48′, έκανε δύο τα τέρματα των Ιταλών και απλούστευσε το έργο της ομάδας του.

Ελλάδα: Μπελέρης, Σβίγκος, Παναγάκος, Χατζόπουλος (83΄ Κωστούλας), Πολυκράτης, Μαρούτσης (77΄ Ανδρικόπουλος), Πανικίδης, Καλάνι (76΄ Μπρέγκου), Αλαφάκης (61΄ Πολιτάκης), Μουζακίτης, Τζίμας.

Ιταλία: Τομάσι, Κόκι, Ράμαϊ, Σεντότι (85΄ Βέρντε), Βέιντρε, Μανίνι (75΄ Φινοκιάρο), Ρίτσιο (46΄ Κραπίστο), Μεντιτσίνο, Ρομάνο, Σκότι (46΄ Ρανιόλι-Γκάλι), Παφούντι (71΄ Ράο).

Μετά το παιχνίδι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξης Αλεξιάδης, τόνισε:

«Τώρα που τελείωσε η προκριματική φάση, μπορώ να πω ότι πληρώνουμε βαθμολογικά το πρώτο παιχνίδι του ομίλου με τη Φινλανδία. Στη συνέχεια δουλέψαμε για να κερδίσουμε ό,τι περισσότερο μπορούσαμε. Στο σημερινό παιχνίδι με την Ιταλία, σταθήκαμε επάξια απέναντι σε έναν ιδιαίτερα ποιοτικό αντίπαλο. Δημιουργήσαμε κλασσικές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε κάποια ή κάποιες από αυτές, ενώ δεχθήκαμε γκολ στις καθυστερήσεις του α΄ ημισρόνου, γεγονός που μας επηρέασε για κάποιο χρονικό διάστημα. Οι ποδοσφαιριστές συνάντησαν συνθήκες ανταγωνιστικού ποδοσφαίρου, τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούμε, ώστε να βελτιωθούμε και να αντιμετωπίσουμε την επόμενη πρόκληση».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ζέσους:«Δεν φταίει ο εφησυχασμός για το τέλος του ρεκόρ νικών της Αλ-Χιλάλ»

admin

Οδεύει προς Νάπολι ο Ντέηβιντ

admin

Η Marca αποθεώνει τον Mεντιλίμπαρ

admin