ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ηττήθηκε στον τελικό της Στοκχόλμης ο Τσιτσιπάς

 

Ο Έλληνας πρωταθλητής γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ από τον Χόλγκερ Ρούνε, στο 250άρι τουρνουά της σουηδικής πρωτεύουσας και έμεινε στους εννέα τίτλους.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.5) κινήθηκε σε… ρηχά νερά στον τελικό του Open της Στοκχόλμης και γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ από τον Χόλγκερ Ρούνε, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Δανός τενίστας στέρησε την ευκαιρία από τον Έλληνα πρωταθλητή να ανεβάσει τις κατακτήσεις του σε διψήφιο αριθμό, ενώ ο ίδιος κατάφερε να πανηγυρίσει τον δεύτερο τίτλο για φέτος και αναμένεται να ανέβει σημαντική στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο Ρούνε άρχισε δυναμικά το παιχνίδι, κάνοντας νωρίς το πρώτο break. Τα δυνατά του χτυπήματα δεν έβρισκαν απάντηση στην πλευρά του Τσιτσιπά και το πρώτο σετ έγειρε υπέρ του με 4-6. Ο Δανός αθλητής συνέχισε με τον ίδιο τρόπο και στο δεύτερο σετ, κάνοντας εκ νέου το break στο τρίτο game. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέβαλλε προσπάθεια να επιστρέψει στην αναμέτρηση, αλλά δεν έσπασε το break του Ρούνε και γνώρισε την ήττα, που του στέρησε τον 10ο τίτλο της καριέρας του.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Γιαννακόπουλος: Στήριξη στον Αταμάν

admin

Final-4 BCL: H… φουτουριστική φωτογράφηση του Περιστερίου για το

admin

Υπό κυβερνητική επιτήρηση η ισπανική ομοσπονδία

admin