Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ΑΕΚ ψάχνει νίκη για να στείλει την σειρά στο Ισραήλ

 

Η “Βασίλισσα” αντιμετωπίζει την Χάποελ Ιερουσαλήμ (12/04, 17:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών του Basketball Champions League, με τους Ισραηλινούς να προηγούνται με 1-0. 

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της τρέχουσας σεζόν μέχρι το… επόμενο, δίνει η ΑΕΚ σήμερα Μεγάλη Τετάρτη (12/04, 17:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) στο Ολυμπιακό Κλειστό των Άνω Λιοσίων, με αντίπαλο τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ένα αρνητικό σερί, αφού προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες κόντρα σε Προμηθέα Πάτρας, ΠΑΟΚ, Χάποελ Ιερουσαλήμ και Ολυμπιακό. Στο απουσιολόγιο της “Βασίλισσας”, εκτός του Στρέλνιεκς προστέθηκε και ο Κωστής Γόντικας, ο οποίος έχει υποστεί μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό πόδι, μετά από χτύπημα στον αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Στον αντίποδα, η Χάποελ Ιερουσαλήμ ταξίδεψε στην Αθήνα ξεκούραστη, καθώς δεν είχε υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Ισραήλ. Μάλιστα, ο Αλεξάνταρ Τζίκιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Εκτός από τον κόσμο της ΑΕΚ στο σημερινό ματς αναμένονται και 550 οπαδοί της Χάποελ Ιερουσαλήμ να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο.

Διαιτητές στο σημερινό ματς θα είναι οι Γιοάν Ροσό (Γαλλία), Μπόρις Κρέγιτς (Σλοβενία) και Λουίς-Μιγκέλ Καστίγιο-Λαρόκα (Ισπανία).//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Και στην Κίνα poleman ο Φερστάπεν

admin

Γαλλία (30η αγωνιστική): Αναμετρήσεις με ευρωπαϊκό διακύδευμα

admin

Basket League (4η Αγωνιστική/ Top 6/ Play outs): Ματς χωρίς σκοπιμότητες στη Θεσσαλονίκη

admin