Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η απάντηση του Τάιλερ Άνταμς σε ερώτηση Ιρανού δημοσιογράφου

 

ΗΠΑ και Ιράν αναμετρώνται στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των Ομίλων του Μουντιάλ (29/11, 21:00), με τις άσχημες σχέσεις των δύο χωρών να μην αφήνουν ανεπηρέαστο και το ποδόσφαιρο.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου, ενόψει του παιχνιδιού ανάμεσα στις δύο ομάδες Ιρανός δημοσιογράφος απευθυνόμενος στον αρχηγό της ομάδας Τάιλερ Άνταμς, του τόνισε πως προφέρει λάθος τη χώρα του, ενώ τον ρώτησε πως νιώθει που εκπροσωπεί μία χώρα με τόσες πολλές διακρίσεις εις βάρος μαύρων ανθρώπων.

«Υπάρχουν διακρίσεις όπου και να πας. Ένα πράγμα που έμαθα, ειδικά στα χρόνια μου στο εξωτερικό που έπρεπε να ταιριάζω σε κουλτούρες είναι πως στις ΗΠΑ κάνουμε πρόοδο κάθε μέρα. Μεγάλωσα σε μία λευκή οικογένεια με προφανώς Αφροαμερικανικές καταβολές.

Έτσι πήρα πράγματα από διαφορετικές κουλτούρες και ήταν πιο εύκολο να τις καταλάβω. Δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να το κάνουν και φυσικά χρειάζεται χρόνο σε κάποιους να το καταλάβουν. Μέσα από την εκπαίδευση, η οποία είναι πολύ σημαντική. Όπως εσύ με δίδαξες πώς προφέρεται σωστά το όνομα της χώρας σου. Είναι μία εξελικτική διαδικασία».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ντάνστον: «Ο Παναθηναϊκός παίζει εξαιρετικό μπάσκετ και διαθέτει ταλαντούχους παίκτες»

admin

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός»

admin

Basket League (Τop-6/play out): Οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής

admin
Translate »
×