Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Ατλέτικο “φιλοδώρησε” με τέσσερα γκολ τη Θέλτα

 

Οι “κολτσονέρος” υποδέχθηκαν τους “γαλάζιους” στο “Σάντσεθ Πιθχουάν” για την πέμπτη αγωνιστική της La Liga και κατάφεραν να επικρατήσουν με 4-1. 

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να πάρει μία εύκολη, έτσι όπως διαμορφώθηκε, νίκη απέναντι στη Θέλτα, την οποία… φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ στη Μαδρίτη. Το παιχνίδι “καθάρισαν” οι “ροχιμπλάνκος” στο δεύτερο μέρος, στο οποίο σημειώσανε τρία γκολ, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι “γαλάζιοι” ήταν να πετύχουν το… γκολ της τιμής.

Ο αγώνας

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Κορέα στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης, τροφοδοτήθηκε από τον Ντε Πολ και από τη γωνία της περιοχής, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μαρκέσιν με πολύ ωραίο σουτ. Τρία λεπτά αργότερα η Θέλτα “άγγιξε” την ισοφάριση, όταν ο Ιάγο Άσπας “πυροβόλησε” άμεσα, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, σταματώντας στο δεξί δοκάρι της εστίας των “ροχιμπλάνκος”. Τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα κύλησαν με τις δύο ομάδες να είναι ισάξιες και το μόνο που τις χωρίζει να είναι το γκολ του Κορέα. Έτσι αποχώρησαν για τα αποδυτήρια στο τέλος του πρώτου μισού, με την Ατλέτικο να έχει προβάδισμα με 1-0.

Ο Κορέα πανηγυρίζει το γκολ του, σημειώνοντας το 1-0 απέναντι στην Θέλτα (@LaLigaEN / Twitter)

Στο δεύτερο μισό, το παιχνίδι ήταν τελείως διαφορετικό. Η Ατλέτικο Μαδρίτης πάτησε… γκάζι και αρχικά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 με τον Ντε Πολ, μετά από ασίστ του Κόκε στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο 66′ ο Καράσκο “υπέγραψε” τη νίκη των “κολτσονέρος”, όταν έκανε το 3-0… πυροβολώντας τον Μαρκέσιν μέσα από την περιοχή, με τον τελευταίο να μην μπορεί να αντιδράσει. Πέντε λεπτά αργότερα η Θέλτα κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με τον Βέιγκα να νικάει τον Όμπλακ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Νούνιεζ, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έτσι το σύνολο του Σιμεόνε κατάφερε να πάρει την τρίτη του νίκη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος. Από την άλλη η Θέλτα παραμένει στην 11η θέση, προς το παρόν, με επτά βαθμούς.

Γκολ: 9′ Κορέα, 50′ Ντε Πολ, 66′ Καράσκο, 82′ Νούνιεζ (αυτ.) / 71′ Βέιγκα

Δοκάρι: 12′ Άσπας

Κίτρινες: 16′ Ερμόσο, 57′ Κόκε / 21′ Νούνιεζ

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Γκρμπιτς, Μολίνα, Ερμόσο, Βίτσελ, Μαντάβα, Καράσκο (Νίγκεθ 85′), Ντε Πολ (Κούνια 76′), Κοντόγκμπια, Λεμάρ (Κόκε 46′), Κορέα (Φέλιξ 63′), Μοράτα (Γκριεζμάν 63′)

Θέλτα (Εντουάρντο Κουντέτ): Μαρκέσιν, Μάλλο, Άιντο, Νούνιεζ, Γκαλάν, Κέρβι, Μπελτράν, Ταπία (Σολάρι 64′), Πέρεζ (Βέιγκα 53′), Λάρσεν, Άσπας

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τη Λαμία

admin

Συνεχίζει με Λέανδρο ο Εθνικός

admin

Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός

admin