Η βιωσιμότητα στη βιομηχανία πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής

Ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης, pastry chef αναλύει στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή “ΟΜΙΚΡΟΝ 3” το εάν η σύγχρονη ζαχαροπλαστική μπορεί να στηρίξει τις ελληνικές πρώτες ύλες.
«Παρατηρούμε ότι και τα ζαχαροπλαστεία αλλά και οι μεγάλες βιομηχανίες τροφίμων κινούνται σε μία γραμμή στο clean label, δηλαδή ακόμα και οι μεγάλες βιομηχανίες πλέον αφαιρούν τα πρόσθετα και κινούνται προς τις πρώτες ύλες, αγνές σιγά σιγά. Και στη ζαχαροπλαστική, κι εμείς, που διατηρούμε ένα κατάστημα στην Αθήνα, στη Γλυφάδα χρησιμοποιούμε μόνο αγνές πρώτες ύλες, φρέσκο γάλα, βούτυρο πολύ καλής ποιότητας», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ.Πεδιαδιτάκης.
www.ertnews.gr
Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜαρία Καλτσίδη