Image default
MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Άσεμνη αφίσα της Εύας κάνει το γύρο της Μάνης

Η Εύα και η αφίσα της στην γη της ελιάς

Πολλά ζευγάρια θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στον δεύτερο κύκλο της σειράς του MEGA. Ένα από αυτά είναι και ο Στάθης με την Εύα, με την τελευταία μάλιστα να έρχεται αντιμέτωπη με μια ακατάλληλη αφίσα της, στην Γη της Ελιάς.

Η συγκατοίκηση του Στάθη και της Εύας όχι απλά δεν βοήθησε το ζευγάρι να έρθει πιο κοντά αλλά δημιούργησε μια σειρά προβλημάτων. Οι εντάσεις και οι διαμάχες γίνονται πλέον όλο και συχνότερες για το ζευγάρι.

Στάθης και Εύα στην γη της ελιάς

Σα να μην έφτανε όμως αυτό για την Ευά, συνειδητοποιεί ότι κυκλοφορεί μια άσεμνη αφίσα της στην Μάνη και την Γη της Ελιάς, κάτι που την κάνει έξαλλη. Εν τέλει αποφασίζει να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να κάνει μήνυση κατ’ αγνώστων, όντας σχεδόν βέβαιη ότι πίσω από το περιστατικό κρύβεται για ακόμα μια φορά η Αρετή. Η επόμενη κίνηση της είναι να μιλήσει στον Στάθη…

Η αντίδραση του όμως μόνο ικανοποίηση δεν θα της φέρει. Ο Στάθης δυσανασχετεί και τότε ένας ακόμα μεγάλος καυγάς έρχεται ανάμεσα τους. Σαν επιστέγασμα αυτού, ο Στάθης αποφασίζει να επισκεφτεί την Ιουλία, σε μια στιγμή αδυναμίας του, με την συνέχεια να παίρνει απρόβλεπτες διαστάσεις.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς: Άσεμνη αφίσα της Εύας κάνει το γύρο της Μάνης appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Youfly.com Team

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γη της Ελιάς: Τραγικές ώρες για την μικρή Αγγελική

admin

Παράδεισος Κυριών: Ο Ρένος κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Σίμο

admin

ALPHA vs ΑΝΤ1: Οι δύο σειρές της νέας σεζόν που θα έχουν την ίδια πρωταγωνίστρια

admin