Image default
MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Έξτρα μέρες προβολής για την σειρά

Η Γη της Ελιάς: Έξτρα μέρες προβολής για την σειρά του MEGA

Η μεγάλη παραγωγή του MEGA «Η γη της ελιάς» που σκηνοθετεί ο Αντρέας Γεωργίου επιστρέφει τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00, με τον Β’ κύκλο επεισοδίων. Η Βάνα Δημητρίου δίνει καινούργια τροπή σε παλιές ιστορίες και ζωντανεύει νέους ήρωες που θα φέρουν ανατροπές στη μικρή κοινωνία της Μάνης. Ωστόσο, την νέα σεζόν θα υπάρξουν δυο έξτρα μέρες προβολής για την Γη της Ελιάς.

Και Παρασκευή – Σάββατο η Γη της Ελιάς στο MEGA

Ζωές σε κίνδυνο. Μυστήριο και ερωτηματικά. Το τίμημα του πάθους και ο αγώνας για την ευτυχία έρχονται στον δεύτερο κύκλο με σκοπό για ακόμα μια σεζόν να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Η Γη της Ελιάς, η σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη επιστρέφει και όπως θα θυμόσαστε από πέρσι, τα επεισόδια της εβδομάδας ήταν πέντε. Η αγαπημένη συνήθεια του κοινού προβαλλόταν από Κυριακή έως και Πέμπτη στις 21:00 το βράδυ στην prime time του Mega.

Η Γη της Ελιάς: Έξτρα μέρες προβολής για την σειρά του MEGA

Φέτος, και σίγουρα την πρώτη εβδομάδα προβολής, 19-25 Σεπτεμβρίου, η Γη της Ελιάς θα προβάλλεται καθημερινά, ακόμα και την Παρασκευή και το Σάββατο. Αυτό σημαίνει πως στις 23 και 24 του μηνός, η Γη της Ελιάς θα προβληθεί κανονικά στους δέκτες μας.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς: Έξτρα μέρες προβολής για την σειρά appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Χρήστος Γκόγκος

Σχετικές αναρτήσεις

Το προξενιό της Ιουλίας: Κυριακούλα και Στάσα σε σύγκρουση

admin

Η Γη της Ελιάς: «Έγινα αυστηρή μαζί σου γιατί…»

admin

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα στηρίζει τον Μάνο μέχρι τέλους

admin