Image default
MEDIA

Η Γη της Ελιάς – Αποστόλης Τότσικας: Η επική «τούμπα» στα γυρίσματα

Ο Τότσικας στα γυρίσματα στην γη της ελιάς

Αρκετά νέα πρόσωπα θα δούμε στον δεύτερο κύκλο στην Γη της Ελιάς, με την προσθήκη του Αποστόλη Τότσικα αναμφίβολα να ξεχωρίζει. Ο ηθοποιός ξεκίνησε ήδη γυρίσματα, με τον Ανδρέα Γεωργίου να ανεβάζει μάλιστα ένα απολαυστικό βίντεο από τις πρώτες σκηνές, στην Γη της Ελιάς!

Αποστόλης Τότσικας και Ανδρέας Γεωργίου συναντιούνται ξανά τηλεοπτικά, πέντε χρόνια μετά την συνεργασία τους στην σειρά Μπρούσκο.

Ο ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Σωκράτη, πατέρα της μικρής Αγγελικής, ο οποίος θα έρθει στην Μάνη με ένα και μοναδικό σκοπό. Να πάρει πίσω το παιδί του. Η άφιξη του θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στον Μάνο και την Μαρίνα, φέρνοντας τους σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Αποστόλης Τότσικας έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα και αναμένεται να τον δούμε σύντομα στις οθόνες μας.

Μέχρι τότε όμως ο Ανδρέας Γεωργίου φρόντισε να μας βάλει στο κλίμα, ανεβάζοντας στο tik tok μια επική τούμπα του Αποστόλη Τότσικα, στα πλαίσια των γυρισμάτων στην Γη της Ελιάς!

@georgiou82 Πρόβα gone wrong! #αποστολης #τοτσικας ♬ original sound – Andreas Georgiou

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

 

The post Η Γη της Ελιάς – Αποστόλης Τότσικας: Η επική «τούμπα» στα γυρίσματα appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Youfly.com Team

Σχετικές αναρτήσεις

Σασμός: «Κρατήσου μακριά – Θα σε εκθέσω σε όλο το χωριό»

admin

Παράδεισος Κυριών: Ο Σίμος απειλεί με όπλο τον Χρήστο

admin

Το Ναυάγιο: Αλίκη και Ελένη ξεσκεπάζουν την μαία

admin