Image default
MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία «ξυπνά» και αντικρίζει την πικρή αλήθεια

Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία «ξυπνά» και αντικρίζει την πικρή αλήθεια

Η Ασπασία είναι μια ηρωίδα που θα μας απασχολήσει κατά πολύ στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς του Mega, Η Γη της Ελιάς. Η ίδια θα βιώσει τον δικό της γολγοθά και για όλο αυτό θα ευθύνεται φυσικά ο άνδρας της, Δημοσθένης.

Η Ασπασία μπροστά στην αλήθεια στην Γη της Ελιάς

Η συμπεριφορά του απέναντί της θα γίνει ακόμα πιο σκληρή και επιθετική. Η Ασπασία μέσα της θα υποφέρει και ένας εφιάλτης ανάμεσα στο ανδρόγυνο ξεκινά με ανυπολόγιστες συνέπειες. Μάλιστα, ο άνδρας θα φτάσει και στο σημείο να την κακοποιήσει, με αποτέλεσμα εκείνη να βυθίζεται στο απόλυτο κενό. Θα αισθανθεί σκουπίδι και θα κάνει την ανατροπή, αλλάζοντας ριζικά τη ζωή του.

Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία «ξυπνά» και αντικρίζει την πικρή αλήθεια

Με τον καιρό, η Ασπασία θα πάψει να είναι σύμμαχός του και ο Δημοσθένης μόλις το αντιληφθεί αυτό στην σειρά Η Γη της Ελιάς θα γίνει ακόμα πιο σκληρός απέναντί της. Η ίδια παράλληλα όμως με όλα όσα συμβούν θα ανακαλύψει και τα πάντα για τις δουλειές του, οι οποίες θεωρούνται κάτι παραπάνω από παράνομες. Η Ασπασία ξυπνά στην Γη της Ελιάς και αντικρίζει την πικρή αλήθεια. Πως θα το διαχειριστεί όλο αυτό;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία «ξυπνά» και αντικρίζει την πικρή αλήθεια appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Χρήστος Γκόγκος

Σχετικές αναρτήσεις

Ψυχοκόρες: «Είναι δικός μου γιος κι όσο…»

admin

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Τι ρόλο θα παίξει ο γιος της Θεοφανώς;

admin

Σασμός: Ο Αστέρης τυλίγεται στις φλόγες – «Βοήθεια»

admin