MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία πιάνει τον Δημοσθένη στα πράσα

Η Ασπασία και ο Δημοσθένης στην γη της ελιάς

Η Ασπασία θα έρθει αντιμέτωπη με ένα φρικτό γεγονός, το οποίο θα αλλάξει ριζικά τη στάση της απέναντι στον Δημοσθένη, στην γη της ελιάς. Η γυναίκα αυτή, μπορεί να δείχνει ότι υποψιάζεται διαρκώς τον σύντροφό της, όμως ποτέ δε του μιλάει έξω από τα δόντια.

Ο Δημοσθένης συνεχίζει να της φέρεται απότομα, απαίσια, πολύ νευρικά. Εκείνη δυσανασχετεί διαρκώς από τη συμπεριφορά του, όμως δεν αντιδρά. Δέχεται την κακοποίηση αυτή σιωπηλά…

Τί θα συμβεί, όμως, όταν η Ασπασία τον πιάσει στα πράσα; Ο Δημοσθένης συνεχίζει να ασχολείται με το κύκλωμα, το οποίο κι επεκτείνεται σε όλη τη Μάνη! Μάλιστα, μπλέκει για τα καλά στον χώρο της νύχτας, με τον έλεγχο να χάνεται..

Ο Δημοσθένης στην γη της ελιάς

Η Ασπασία σύντομα θα πιάσει τον Δημοσθένη να λειτουργεί υποχθόνια και παράνομα, θέτοντας τις ζωές όλων σε κίνδυνο, στην γη της ελιάς. Μέσα της κάτι θα σπάσει. Ο φόβος θα την κυριεύσει…

Θα καταφέρει να πατήσει πόδι και να τον ισοπεδώσει, ή θα δεχτεί την κατάσταση σιωπηλά και θα υπομείνει για ακόμη μια φορά τα σκληρά βασανιστήρια; Όλα κρέμονται από μία κλωστή για το ζευγάρι.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία πιάνει τον Δημοσθένη στα πράσα appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Αλέξανδρος Κατσαρίδης: Το διαζύγιο Μενεγάκη – MEGA, η Σκορδά και ο Μουτσινάς

admin

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης πιάνει στα πράσα τη Φιλιώ με…

admin

Αφρικανική σκόνη: Τι προκαλεί στην υγεία μας

admin