Image default
MEDIA

Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία στριμώχνει τον Γιώργη: «Λέγε, θες άλλη;»

Η Ιουλία και ο Γιώργης στην γη της ελιάς

Ο χωρισμός αυτός είναι μάλλον οριστικός. Η Ιουλία και ο Γιώργης τραβούν χωριστούς δρόμους, συνειδητοποιώντας πως δεν ξέρει ο ένας τον άλλον, στην γη της ελιάς. Οι μέρες περνούν και το ζευγάρι απομακρύνεται όλο και περισσότερο.

Το διαζύγιο είναι μονόδρομος, κάτι που πληγώνει φρικτά την Ιουλία Βρεττάκου. Είχε επενδύσει σε αυτή τη σχέση, πίστευε πως θα φτιάξει την οικογένεια που πάντοτε ονειρευόταν.

Ο Κουράκος αρχίζει να συνειδητοποιεί πως η Ιουλία δεν ήταν τελικά η γυναίκα της ζωής του… Μπορεί ο έρωτάς του για εκείνη να ήταν κεραυνοβόλος, όμως όλα έσβησαν όταν κατάλαβε πως δε ταιριάζουν.

Η Ιουλία και ο Γιώργης χωρίζουν

Η προσοχή του έχει στραφεί στην Ευτυχία, η οποία δείχνει το ίδιο γοητευμένη από την παρουσία του. Οι τυχαίες τους συναντήσεις αυξάνουν τον ενθουσιασμό και ο Κουράκος δε μπορεί να κρύβει πια τα συναισθήματά του. Είναι φανερά γοητευμένος από εκείνη κι αυτό δεν αλλάζει…

Η Ιουλία, παρατηρώντας πως ο Γιώργης έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντί της, παίρνει το θάρρος να τον ρωτήσει κάτι αδιάκριτο, στην γη της ελιάς. Τον κοιτάζει στα μάτια και γεμάτη απορία, του αναφέρει: “Μήπως είσαι ερωτευμένος με άλλη;”.

Ο Γιώργης παγώνει. Πώς να της πει πως δεν σκέφτεται άλλη γυναίκα, όταν η Ευτυχία του έχει κλέψει ήδη την καρδιά; Το ζευγάρι διχάζεται ακόμη περισσότερο..

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία στριμώχνει τον Γιώργη: «Λέγε, θες άλλη;» appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Γίνεται σκληρό αφεντικό όλων

admin

Η Γη της Ελιάς: Περίληψη με φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 145-150

admin

Η «Μάγισσα» επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με νέα υπόθεση – Οι πρώτες πληροφορίες και το teaser με τη Μαρία Κίτσου

admin