Image default
MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Η μαφία μεγαλώνει και τρομοκρατεί τη Μάνη

Η μαφία που τρομοκρατεί τη μάνη στη γη της ελιάς

Η μαφία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στον δεύτερο κύκλο στη «Γη της Ελιάς». Οι σκοτεινές δουλειές του Δημοσθένη δεν σταματούν και περισσότεροι άνθρωποι της νύχτας καταφθάνουν με τον πανικό να επικρατεί στη Μάνη.

Θύματα της μαφίας, μεταξύ άλλων, θα είναι ο Χρήστος, ο Λυκούργος, ο Στάθης κι η Ισμήνη. Οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με νέες περιπέτειες και ο φόβος θα κυριαρχήσει. Πρώτος απ’ όλους, ο Χρήστος δέχεται επίθεση στην ταβέρνα του, όταν κουκουλοφόροι εισβάλλουν στο μαγαζί του και τα κάνουν λαμπόγυαλο.

Ο Χρήστος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να διαχειριστεί την τρομοκρατική επίθεση. Την ίδια στιγμή, ο Στάθης αντιλαμβάνεται ότι ο ξάδερφός του είναι μπλεγμένος στη νύχτα κι έτσι αρχίζει να τον παρακολουθεί.

Στο στόχαστρο θα μπει και η Βασιλική, την οποία απαγάγουν κάποιοι μεγαλόσωμοι άντρες μπροστά στα μάτια του άντρα της, του Φίλιππου. Ο Λυκούργος συνειδητοποιεί ότι ζουν σε έναν πολύ βρόμικο κόσμο και όλοι κινδυνεύουν.

Ο Δημοσθένης απλώνει τα δίχτυα του και ενισχύει τις διασυνδέσεις του με το σκοτεινό κλαμπ του «Αφεντικού» (Γιώργος Ζώης). Ο επικίνδυνος άντρας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στον δεύτερο κύκλο και η συνεισφορά του στη μαφία θα είναι τεράστια στη «Γη της Ελιάς».

Η μαφία που έχει πιάσει τον Λυκούργο στη γη της ελιάς

Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντίνος προσπαθεί να ξεφύγει χωρίς μεγάλη επιτυχία από την επιρροή του Δημοσθένη, αλλά ο αδίστακτος άντρας δε θα τον αφήσει τόσο εύκολα. Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί η Ισμήνη, την οποία θα απειλήσει ο Δημοσθένης για να εκβιάσει τον Κωνσταντίνο.

«Η Γη της Ελιάς» επιστρέφει τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές με περισσότερους φόνους να συγκλονίζουν το τηλεοπτικό κοινό. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.

Δείτε το νέο τρέιλερ:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς: Η μαφία μεγαλώνει και τρομοκρατεί τη Μάνη appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ζωή Καραθανάση

Σχετικές αναρτήσεις

Πώς θα κάνετε αίτηση για δωρεάν ταξίδια στην Ευρώπη

admin

Έγραψε ιστορία ο Λευτέρης Πετρούνιας – Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά

admin

Μέμος Μπεγνής: Πρωταγωνιστής στο «Ταμπού» – Ο ρόλος του

admin