MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη υπερασπίζεται τον Αλέξη στη Μαρίνα

Η Μυρτάλη κι η Μαρίνα στη γη της ελιάς μιλούν

Τα πάνω κάτω έρχονται για τις δύο φίλες στην αγαπημένη σειρά του MEGA. Η Μαρίνα κι η Μυρτάλη εμπλέκονται σ’ έναν τεράστιο καυγά που θα έχει απρόσμενες συνέπειες στη «Γη της Ελιάς».

Όλα ξεκινούν όταν η Μαρίνα μαθαίνει για το παθιασμένο φιλί της Μυρτάλης και του Αλέξη στο γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου. Η Μαρίνα γίνεται έξω φρενών με τη φίλη της και προσπαθεί να τη συνεφέρει.

«Μυρτάλη τρελάθηκες; Κορίτσι μου τι ήταν αυτό που έκανες; Ξεχνάς τι σου έκανε ο Αλέξης;», της λέει χαρακτηριστικά, αλλά εκείνη φαίνεται να μην καταλαβαίνει. Έχει αρχίσει και γοητεύεται από τον νεαρό παρά τα όσα της έχει κάνει.

Η Μυρτάλη προσπαθεί, παρόλα αυτά, να καθησυχάσει τη Μαρίνα, στη «Γη της Ελιάς» τονίζοντάς της ότι έχει παρεξηγήσει τον Αλέξη. Της επισημαίνει ότι τον έβλεπε συνεχώς στα όνειρά της και πλέον δεν τον φοβάται, όπως στο παρελθόν.

Η Μαρίνα ανησυχεί πως η φίλη της αλλάζει προς το χειρότερο. Η Μυρτάλη μέρα με τη μέρα μεταμορφώνεται σε μία άλλη κι αυτό εξοργίζει τη Μαρίνα.

Η Μυρτάλη που συγκρούεται με τη Μαρίνα στη γη της ελιάς

Τα ψέματά της έρχονται στο φως, αφού συνεχίζει να βλέπει τον Αλέξη κρυφά, ενώ την ίδια στιγμή πολιορκεί και τον Χρήστο. Η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει.

Η Μαρίνα θα γίνει έξω φρενών με τη Μυρτάλη. Δεν μπορεί πλέον να την εμπιστευτεί κι έτσι σιγά σιγά απομακρύνεται. Η Μυρτάλη, όμως, έχει αρχίσει και αποκτά εμμονή με τον Αλέξη με αποτέλεσμα να μην αντιληφθεί ότι η φίλη της πλέον είναι ψυχρή απέναντί της.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη υπερασπίζεται τον Αλέξη στη Μαρίνα appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ζωή Καραθανάση

Σχετικές αναρτήσεις

Survivor Spoiler 23/4: Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

admin

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος παίρνει τη δικαιοσύνη στα χέρια του

admin

Σασμός: «Δεν θα την θάψουμε εδώ – Ξεχάστε το»

admin