MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα κλέβει την Ασπασία και την Αρετή

Ασπασία και Αρετή γη της ελιάς

Η απελπισία των δύο γυναικών στέκεται η αφορμή για να… πλουτίσουν κάποιοι επιτήδειοι! Η Ασπασία και η Αρετή βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση και τρέχουν στην Χρυσούλα, η οποία εκμεταλλεύεται την κατάστασή τους, στην γη της ελιάς.

Συγκεκριμένα, η Αρετή ζηλεύει που ο Στάθης αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του με την Εύα. Παρόλο που ο Θανάσης είναι στο πλευρό της και της ζητά να γίνουν ζευγάρι, εκείνη παραμένει κολλημένη με το παρελθόν της.

Η Ασπασία, από την άλλη πλευρά, δέχεται διαρκώς την κακοποίηση του Δημοσθένη, χωρίς να μιλάει. Ο σύζυγός της έχει ξεπεράσει κάθε όριο, με αποτέλεσμα εκείνη να αναζητά τρόπους για να τον φέρει ξανά κοντά της.

Ασπασία και Αρετή γη της ελιάς μιλούν για τη χρυσούλα

Έτσι, λοιπόν, η Χρυσούλα ανοίγει τον δικό της δρόμο επιτυχίας! Δημιουργεί στην ταβέρνα του Χρήστου μία κρυφή “λέσχη”, όπου λέει τον καφέ, τα χαρτιά και κάνει μάγια! Η Αρετή και η Ασπασία εμπιστεύονται τυφλά την Χρυσούλα, η οποία -φυσικά- τις κλέβει απροκάλυπτα, στην γη της ελιάς.

Η κατάσταση σύντομα βγαίνει εκτός ελέγχου και οι δυο γυναίκες αφήνουν πολλά λεφτά στη νέα επιχείρηση αυτής της γυναίκας. Σύντομα, όμως, οι απάτες της θα βγουν στο φως και οι τρεις τους θα πιαστούν στα χέρια..

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα κλέβει την Ασπασία και την Αρετή appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γη της Ελιάς: Τραγικές ώρες για την μικρή Αγγελική

admin

Παράδεισος Κυριών: Ο Ρένος κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Σίμο

admin

ALPHA vs ΑΝΤ1: Οι δύο σειρές της νέας σεζόν που θα έχουν την ίδια πρωταγωνίστρια

admin