Image default
MEDIA

Η Γη της Ελιάς – Ιουλία: «Στάθη, είσαι ο πρώτος μου μεγάλος έρωτας»

Η Γη της Ελιάς - Ιουλία: «Στάθη, είσαι ο πρώτος μου μεγάλος έρωτας»

Στάθης και Ιουλία έρχονται κοντά στην σειρά, Η Γη της Ελιάς και οι δυο ήρωες φαίνεται πως πολύ σύντομα θα επαναπροσδιορίσουν την σχέση τους. Η Ιουλία μάλιστα, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, θα του εξομολογηθεί πως ήταν ο μεγάλος της έρωτας. Πως θα αντιδράσει ο Στάθης ακούγοντάς την;

Τι θα δούμε απόψε 30/9 στην Γη της Ελιάς;

Ο Κωνσταντίνος πολιορκεί την Ισμήνη, αλλά εκείνη δεν δείχνει διατεθειμένη να γυρίσει κοντά του. Η Αλκμήνη δέχεται να συγκατοικήσει με τη Ράινα κι έτσι εκείνη μετακομίζει στο σπίτι της. Η Αρετή έχει αρχίσει να γλυκαίνεται από τη μελλοντική της συνεργασία με τον Θανάση και σχέση της μαζί του, όμως εκείνος έχει κρυφή ατζέντα και παράλληλα πλευρίζει και την Αναστασία.

Η Μαργαρίτα, η οποία ενημερώνεται γι’ αυτή την εξέλιξη, τη συμβουλεύει να προσέχει. Ο Κωνσταντίνος παραξενεύεται από την εμμονή του Δημοσθένη να καταθέσει υπέρ της Αθηνάς και σύντομα καταλαβαίνει πως λειτουργεί βάσει κάποιου σχεδίου. Τέλος, η Ιουλία και ο Στάθης πίνουν καφέ, απόψε στην σειρά, Η Γη της Ελιάς και συζητούν για την πορεία που έχει πάρει η ζωή τους. Πόσο κοντά όμως θα έρθουν ο ένας με τον άλλον; Η συνέχεια επί της οθόνης μας….

Η Γη της Ελιάς - Ιουλία: «Στάθη, είσαι ο πρώτος μου μεγάλος έρωτας»

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Η Γη της Ελιάς – Ιουλία: «Στάθη, είσαι ο πρώτος μου μεγάλος έρωτας» appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Χρήστος Γκόγκος

Σχετικές αναρτήσεις

Μια μαγείρισσα, μια τραγουδίστρια και μια παρουσιάστρια στο ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ

admin

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη σε σοκ με το σχέδιο του Ιπποκράτη

admin

Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη

admin