Image default
MEDIA

Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Μην το πεις πουθενά, κινδυνεύουμε»

Η Γη της Ελιάς - Λυκούργος: «Μην το πεις πουθενά, κινδυνεύουμε όλοι»

Η Ισμήνη, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, έρχεται αντιμέτωπη με μια αλήθεια που θα την συγκλονίσει. Η ίδια θα δει στον υπολογιστή ένα βίντεο με τρομακτικά στιγμιότυπα και αμέσως θα φωνάξει τον πατέρα της, Λυκούργο. Τι εξηγήσεις θα της δώσει εκείνος;

Τι θα δούμε απόψε 28/9 στην Γη της Ελιάς;

Ο Ισίδωρος προσπαθεί να πείσει την Ιουλία να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της, ενώ ο Γιώργης συνεχίζει να είναι αδιάφορος μαζί της. Ο Αλέξης παλεύει ανάμεσα στην ψύχωση που έχει με τη Μυρτάλη και τη συμπάθεια που τρέφει για τον Χρήστο, με αποτέλεσμα να θολώνει το μυαλό του κάθε φορά που τους βλέπει. Η Ράινα πιάνει δουλειά στο κλαμπ και ξεκινά τις κοινωνικές επαφές στο χωριό.

Η Μαρίνα πιέζει τη Μυρτάλη να λογικευτεί. Η μικρή Αγγελική θέτει τον εαυτό της σε κίνδυνο όταν πλησιάζει την πισίνα χωρίς σωσίβιο και κάνει όλη την οικογένεια να καρδιοχτυπήσει. Η Ισμήνη βλέπει κατά λάθος το βίντεο της δολοφονίας και ζητά εξηγήσεις από τον Λυκούργο, ο οποίος αναγκάζεται να της πει την αλήθεια, απόψε στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Τέλος, η  Κατερίνα, μια φίλη της Στέλλας, επικοινωνεί μετά από καιρό με τη Χάιδω.

Η Γη της Ελιάς - Λυκούργος: «Μην το πεις πουθενά, κινδυνεύουμε όλοι»

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται ,η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Μην το πεις πουθενά, κινδυνεύουμε» appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Χρήστος Γκόγκος

Σχετικές αναρτήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Δέσπω κάνει έρωτα με γιο και πατέρα

admin

Έρωτας Φυγάς: «Δεν θέλω να πάθεις κάτι και εσύ»

admin

Δημήτρης Κόκοτας: Το ιατρικό ανακοινωθέν – Τι λέει η σύζυγός του

admin
Translate »
×