Image default
MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Μαύρα σύννεφα στον γάμο Μάνου – Μαρίνας

Μάνος Μαρίνα γη ελιάς

Σε δύσκολη θέση θα βρεθούν η Μαρίνα και ο Μάνος, στα νέα επεισόδια της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Το ζευγάρι αποφασίζει να πραγματοποιήσει θρησκευτικό γάμο, για να καταφέρει να κρατήσει κοντά του την μικρή Αγγελική.

Πράγματι, η μικρή βγαίνει από το ίδρυμα και μετακομίζει στη Μάνη. Η Μαρίνα και ο Μάνος την αγκαλιάζουν σφιχτά, αναφέροντάς της πως από εδώ και στο εξής θα είναι η νέα της οικογένεια.

Όσο κι αν δείχνει ενθουσιασμένη η μικρή Αγγελική, μέσα της υποφέρει. Δε μπορεί να ξεπεράσει την απώλεια της μητέρας της, ούτε να προσαρμοστεί στη νέα αυτή πόλη, με τόσους ανθρώπους γύρω από την οικογένειά της.

η μικρή αγγελική

Οι εντάσεις της μικρής ξεκινούν και η Μαρίνα αισθάνεται αδύναμη… Μάλιστα, όταν ο Αντιγόνη αποφασίζει να διεκδικήσει το παιδί της, ο πραγματικός πόλεμος ξεκινά στην οικογένεια.

Ο Μάνος και η Μαρίνα περνούν την πρώτη τους μεγάλη κρίση, στην γη της ελιάς. Παλεύουν να μείνουν δυνατοί, να κρατήσουν κοντά τους την Αγγελική, η οποία κατάφερε να φέρει “φως” στο σπίτι τους. Μόνο που τα προβλήματα είναι πολλά και η ψυχική υγεία της μικρής κινδυνεύει να διαταραχθεί ξανά..

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς: Μαύρα σύννεφα στον γάμο Μάνου – Μαρίνας appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γη της Ελιάς: «Εγώ απλώς την ανέχομαι πατέρα, επειδή…»

admin

ΕΡΤ: Kαινοτομεί με δελτία ειδήσεων και στο TikTok

admin

Σασμός: Πλακώνονται για πάρτη της μέσα στο τμήμα

admin
Translate »
×