Image default
MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Με αυτόν τον τρόπο ο Θανάσης εξαπατά την Αρετή

Αρετή Θανάσης στον συναιτερισμό στην γη της ελιάς

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Θανάσης και η Αρετή έρχονται πολύ κοντά… Η Αρετή, πληγωμένη από τα τελευταία γεγονότα, αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία στον άνθρωπο που της κλείνει γλυκά το μάτι. Βέβαια, αγνοώντας τις συνέπειες.

Οι μέρες περνούν και ο Θανάσης δένεται όλο και περισσότερο μαζί της. Της ζητάει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, όμως εκείνη ακόμη είναι διστακτική. Η Αναστασία καραδοκεί και την προειδοποιεί, αλλά η Αρετή δε την ακούει.

Έτσι, λοιπόν, ο Θανάσης και η Αρετή “σφραγίζουν” τη σχέση τους, μέσω ενός μεγάλο συνεταιρισμού, στην γη της ελιάς. Τι σημαίνει αυτό; Ο Θανάσης προτείνει στην αγαπημένη του να ανοίξουν μαζί μία επιχείρηση, η οποία -όπως της τονίζει- θα είναι αρκετά κερδοφόρα.

Η Αρετή σε σοκ

Η Αρετή δέχεται να συνάψει μαζί του αυτή τη συμφωνία, δείχνοντάς του τρελή εμπιστοσύνη. Ο Θανάσης ξεκινά τις διαδικασίες και όλοι είναι πολύ χαρούμενοι με αυτό το γεγονός… Κανείς δε γνωρίζει πως είναι η αρχή του τέλους.

Ο Θανάσης εξαπατά την Αρετή, μέσω του νέου συνεταιρισμού που φτιάχνουν, στην γη της ελιάς. Το βήμα αυτό αποτελεί μία ολέθρια κίνηση για όλους…

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς: Με αυτόν τον τρόπο ο Θανάσης εξαπατά την Αρετή appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτή την επιχείρηση ανοίγουν Ισμήνη και Βασιλική

admin

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών – Το νέο ωράριο

admin

Σασμός: Ο Αντώνης συλλαμβάνει την Σάντρα για…

admin