Image default
MEDIA

Η Γη της Ελιάς – Ξεκινά η απολογία της Αθηνάς: «Τώρα θα μιλήσω εγώ»

Η Γη της Ελιάς - Ξεκινά η απολογία της Αθηνάς: «Τώρα θα μιλήσω εγώ»

Η πολύκροτη δίκη της Αθηνάς Νομικού συνεχίζεται στην σειρά, Η Γη της Ελιάς με την ηρωίδα στο αποψινό επεισόδιο να ανεβαίνει στο βήμα του δικαστηρίου και να ξεκινά την κατάθεσή της. Τι θα πει στους δικαστές και στον εισαγγελέα;

Τι θα δούμε απόψε 4/10 στην Γη της Ελιάς;

Ο Χρήστος ρωτά τη Μυρτάλη για τη σχέση της με τον Αλέξη κι εκείνη τον διαβεβαιώνει ότι δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους. Η Βασιλική παθαίνει δηλητηρίαση από το φαγητό που της ετοίμασε η Ασπασία, και η Αρετή γίνεται έξαλλη με τη Χρυσούλα. Ο Θανάσης δίνει ψεύτικες ερωτικές υποσχέσεις στην Αναστασία και την Αρετή, ενώ διατηρεί ερωτική σχέση και με μια γυναίκα από την Αθήνα, στην Γη της Ελιάς.

Οι φρουροί της φυλακής μπαίνουν στο κελί της Αθηνάς και βρίσκουν ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι κάτω από το στρώμα της. Αργότερα, η διευθύντρια της φυλακής την ενημερώνει ότι θα τιμωρηθεί γι’ αυτό, ενώ η Αθηνά ορκίζεται πώς δεν έχει ιδέα ποιος το έβαλε εκεί, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς. Η συνέχεια απόψε στις οθόνες μας….

Η Γη της Ελιάς - Ξεκινά η απολογία της Αθηνάς: «Τώρα θα μιλήσω εγώ»

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Η Γη της Ελιάς – Ξεκινά η απολογία της Αθηνάς: «Τώρα θα μιλήσω εγώ» appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Χρήστος Γκόγκος

Σχετικές αναρτήσεις

Παράδεισος Κυριών: «Mιράντα κοιμάσαι όρθια»

admin

Η Μάγισσα: Το αινιγματικό ποστ του Ψαρρά για τον τρίτο κύκλο

admin

Δημήτρης Αλεξανδρής: Απ’ το Προξενιό στον Χάρολντ Πίντερ

admin