MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης πετάει την Ασπασία στο δρόμο

Δημοσθένης Ασπασία σπίτι γη ελιάς

Χαμός επικρατεί στο σπίτι του Δημοσθένη και της Ασπασίας, στην γη της ελιάς. Οι δυο τους σύντομα θα πιαστούν στα χέρια, με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου. Ένας τεράστιος καυγάς θα ξεσπάσει, με τον Δημοσθένη να δείχνει το σκληρό του πρόσωπο απέναντι στη γυναίκα που τον… πρόδωσε!

Τι θα συμβεί μεταξύ τους; Πώς θα ξεσπάσει ο τεράστιος αυτός καυγάς; Όλα θα ξεκινήσουν, όταν η Ασπασία θα βάλει χέρι στην περιουσία του Δημοσθένη, για να βοηθήσει την Αρετή. Η Αρετή θα ζητήσει χρήματα από την Ασπασία, με σκοπό να βοηθήσει τον Θανάση.

Εκείνος, θα καταφέρει να ξεγελάσει την πρώην του Στάθη, τάζοντάς της έρωτες. Αυτό που της ζητάει, είναι να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση, για να έχουν πάρα πολλά έσοδα. Μόνο που, για να γίνει αυτό, χρειάζεται ένα…κεφάλαιο!

Η Αρετή και η Ασπασία

Η Αρετή ικετεύει την Ασπασία να της δώσει χρήματα. Αν και διστακτική, η Ασπασία συμφωνεί να τη βοηθήσει, “κλέβοντας” με αυτόν τον τρόπο τον Δημοσθένη. Ανοίγει το χρηματοκιβώτιό του και παίρνει κάποια χρήματα, για να “σώσει” την φίλη της.

Βέβαια, αυτό δε θα της βγει σε καλό. Μόλις ο Δημοσθένης μάθει πως η Ασπασία τον έκλεψε, θα ξεσπάσει πάρα πολύ άσχημα στην γη της ελιάς, με αποτέλεσμα να την πετάει έξω από το σπίτι, μόνο κι αβοήθητη.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης πετάει την Ασπασία στο δρόμο appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Το προξενιό της Ιουλίας: Κυριακούλα και Στάσα σε σύγκρουση

admin

Η Γη της Ελιάς: «Έγινα αυστηρή μαζί σου γιατί…»

admin

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα στηρίζει τον Μάνο μέχρι τέλους

admin