Image default
MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Ο λόγος που οι Βρεττάκοι διαλύονται ολοσχερώς

Η Γη της Ελιάς: Ο λόγος που οι Βρεττάκοι διαλύονται ολοσχερώς

Οι Βρεττάκοι διαλύονται ολοσχερώς στον β΄ κύκλο της δραματικής σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Ο λόγος φυσικά είναι η Αθηνά και όλα όσα αποκαλύφθηκαν γύρω από το όνομα της. Η οικογένεια των Βρεττάκων θα διαλυθεί καθώς κάποιοι θα υποστηρίξουν, όπως όλα δείχνουν την Αθηνά στον δύσκολο αυτό αγώνα που θα διανύσει.

Βρεττάκοι και Ιουλία σε πόλεμο στην Γη της Ελιάς

Ο λόγος θα είναι μια από τις δυο γυναίκες της οικογένειας, η Ιουλία, η οποία όπως είναι ήδη γνωστό θα ταχθεί με το μέρος της Αθηνάς. Η γυναίκα που τους εξαπάτησε και τους φλόμωσε στα ψέματα όλα αυτά τα χρόνια θα αποκτήσει ακόμα μια σύμμαχο που θα είναι η συγκεκριμένη γυναίκα.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν θα αρέσει καθόλου στον Ισίδωρο ο οποίος είναι αποφασισμένος να διαγράψει την Αθηνά από την οικογένεια του. Ένας νέος πόλεμος ξεσπά με ανυπολόγιστες συνέπειες. Η οικογένεια των Βρεττάκων θα διχαστεί στην σειρά Η Γη της Ελιάς και θα δημιουργηθούν δυο στρατόπεδα. Ο Κουράκος τάσσεται και αυτός με την πλευρά του Ισίδωρου καθώς ήταν ο πρώτος που έμαθε την αλήθεια για την Αθηνά και την συνέλαβε όπως είδαμε.

Η Γη της Ελιάς: Ο λόγος που οι Βρεττάκοι διαλύονται ολοσχερώς

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Η Γη της Ελιάς: Ο λόγος που οι Βρεττάκοι διαλύονται ολοσχερώς appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Χρήστος Γκόγκος

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γη της Ελιάς: «Πήγα να σκοτώσω το παιδί μου, τι κάνω;»

admin

Το Ναυάγιο: Ευχάριστη έκπληξη για Λαμπρινή και παπά-Γρηγόρη

admin

Η Γη της Ελιάς: Εκτονώνει τον πόνο του με νέο χόμπι

admin