Image default
MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Πεδίο μάχης η ταβέρνα του Χρήστου

Ο Χρήστος στην γη της ελιάς

Ο Χρήστος θα αποδειχτεί μια πολύ σκοτεινή προσωπικότητα στην Γη της Ελιάς αλλά μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια θα κληθεί να αντιμετωπίσει άλλα, μεγαλύτερα προβλήματα μέσα στην ίδια του την ταβέρνα!

Ο Δημοσθένης θέλει να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στην περιοχή και δεν ανέχεται από κανέναν να τον αμφισβητεί. Με τον δικό του τρόπο, λοιπόν, αποφασίζει να του στείλει ένα πρώτο μήνυμα.

Χρήστος και Μυρτάλη στην Γη της Ελιάς

Κουκουλοφόροι εισβάλλουν στην ταβέρνα του Χρήστου και αρχίζουν να πυροβολούν, να καταστρέφουν και να διαλύουν τα πάντα, στην Γη της Ελιάς. Ο Χρήστος προσπαθεί να καλυφθεί, εμφανώς τρομοκρατημένος από αυτά που συμβαίνουν. Παράλληλα όμως έχει στο μυαλό του και την Μυρτάλη…

Σε καμία περίπτωση δεν θέλει να αποκαλυφθεί το παρελθόν του και με την ίδια να τον κυνηγάει ερωτικά, τα πράγματα περιπλέκονται. Η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη όταη στην εξίσωση μπει και ο Αλέξης, δημιουργώντας ένα τρίγωνο με απρόβλεπτες συνέπειες…

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς: Πεδίο μάχης η ταβέρνα του Χρήστου appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Youfly.com Team

Σχετικές αναρτήσεις

Το προξενιό της Ιουλίας: Κυριακούλα και Στάσα σε σύγκρουση

admin

Η Γη της Ελιάς: «Έγινα αυστηρή μαζί σου γιατί…»

admin

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα στηρίζει τον Μάνο μέχρι τέλους

admin