MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Ποιος Βρεττάκος είναι μπλεγμένος στην μαφία;

η οικογένεια Βρεττάκου

Το νέο τρέιλερ μας βάζει σε σκέψεις… Το κύκλωμα συνεχίζει να απλώνει τα δίχτυα του παντού, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους πρωταγωνιστές.. Ακόμα και η οικογένεια Βρεττάκου αποδεικνύεται πως είναι μπλεγμένη με την μαφία, στην γη της ελιάς. Τί συμβαίνει στην πραγματικότητα;

Όπως είδαμε, ο Λυκούργος εντοπίζει ένα τρέιλερ στον υπολογιστή του Κωνσταντίνου. Σε αυτό το βίντεο φαίνεται ένας άντρας να δένει τα μάτια μιας γυναίκας κι ύστερα να την δολοφονεί εν ψυχρώ.

Το βίντεο αυτό κάνει τον γύρω του διαδικτύου. Ο Λυκούργος το βλέπει και το στέλνει αμέσως στον αστυνόμο Κουράκο, με σκοπό να βρεθεί επιτέλους ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα.

Πρωταγωνιστές στην γη της ελιάς

Μόνο που… στο βίντεο φαίνεται το δαχτυλίδι των Βρεττάκων! Το δαχτυλίδι αυτό, κειμήλιο της οικογένειας, το είχαν μόνο τα 4 παιδιά: Ο Ιπποκράτης, η Ιουλία, ο Ισίδωρος και ο Ιάκωβος. Τώρα, βρίσκεται στα δάχτυλα του ανθρώπου που σκοτώνει την νεαρή κοπέλα με βάναυσο τρόπο!

Βρίσκεται κάποιος Βρεττάκος πίσω από αυτό ή μήπως τα μέλη της μαφίας επέλεξαν να κινηθούν έξυπνα, κατηγορώντας άλλους, στην γη της ελιάς; Ποιος θα μπορούσε από την οικογένεια να είναι μπλεγμένος στην μαφία και να δολοφονεί εν ψυχρώ;

Μάλλον ο Δημοσθένης έχει σκεφτεί πολλούς τρόπους για να καλύψει τα ίχνη του. Ένας από αυτούς είναι να βρήκε πιστό αντίγραφο από το δαχτυλίδι και να το φόρεσε στα δάχτυλα ενός δολοφόνου, για να μπερδέψει τις αρχές. Όπως και να έχει, η οικογένεια θα κληθεί να αντιμετωπίσει νέες δυσκολίες.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς: Ποιος Βρεττάκος είναι μπλεγμένος στην μαφία; appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Οριστική απόφαση: Πότε κλείνουν τα σχολεία για καλοκαίρι – Πότε οι εξετάσεις για κάθε τάξη

admin

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω έχει αποτραβηχτεί – Η Βασιλική προσπαθεί να…

admin

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή τον χαβά της μετά τον θάνατο του Φιλίππου

admin