Image default
MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Πόλεμος στους Βρεττάκους – Τι θα συμβεί;

Η Γη της Ελιάς: Πόλεμος στους Βρεττάκους - Τι θα συμβεί;

Ένας νέος πόλεμος αναμένεται να ξεσπάσει στην οικογένεια των Βρεττάκων στον β΄ κύκλο της δραματικής σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Η οικογένεια θα κληθεί να αντιμετωπίσει ξανά αρκετές δυσκολίες με αποτέλεσμα να διχάζεται ξανά. Γιατί θα ξεσπάσει αυτός ο νέος πόλεμος στους Βρεττάκους στην Γη της Ελιάς;

Για ποιο λόγο διχάζονται οι Βρεττάκοι στην Γη της Ελιάς;

Ο λόγος θα είναι η γυναίκα της οικογένειας, η Ιουλία η οποία όπως είναι ήδη γνωστό θα ταχθεί με το μέρος της Αθηνάς. Η γυναίκα που τους εξαπάτησε και τους φλόμωσε στα ψέματα όλα αυτά τα χρόνια θα αποκτήσει ακόμα μια σύμμαχο που θα είναι η συγκεκριμένη γυναίκα.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν θα αρέσει καθόλου στον Ισίδωρο ο οποίος είναι αποφασισμένος να διαγράψει την Αθηνά από την οικογένεια του. Ένας νέος πόλεμος ξεσπά με ανυπολόγιστες συνέπειες. Η οικογένεια θα διχαστεί και θα δημιουργηθούν δυο στρατόπεδα. Ο Κουράκος τάσσεται και αυτός με την πλευρά του Ισίδωρου καθώς ήταν ο πρώτος που έμαθε την αλήθεια για την Αθηνά και την συνέλαβε όπως είδαμε.

Η Γη της Ελιάς: Πόλεμος στους Βρεττάκους - Τι θα συμβεί;

Άραγε η Ιουλία θα είναι η μοναδική από τους Βρεττάκους που θα ταχθεί με το μέρος της Αθηνάς ή θα είναι κι άλλοι αυτοί που θα την στηρίξουν στον δύσκολο αυτό αγώνα; Η συνέχεια πολύ σύντομα στις οθόνες μας…

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς: Πόλεμος στους Βρεττάκους – Τι θα συμβεί; appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Χρήστος Γκόγκος

Σχετικές αναρτήσεις

Η Μάγισσα: Νεκρός ο Σπήλιος από τα χέρια της Γερακίνας;

admin

Τηλεθέαση χθες 28/3: Λιάγκας ή Breakfast; MasterChef ή Γη Ελιάς;

admin

Σεισμός 5,4 Ρίχτερ ανοιχτά της Ηλείας – Αισθητός και στην Αττική

admin
Translate »
×