Image default
MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Σε ερωτική φωλιά μετατρέπεται το σπίτι του Ιάκωβου

Η Ιουλία Βρεττάκου θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν στη συνέχεια της σειράς “Η Γη της Ελιάς” του Mega.

Η αγαπημένη αδελφή των Βρεττάκων νιώθει άβολα μετά το χωρισμό της με τον Γιώργη Κουράκο. Κάποιες προσπάθειες επαναπροσέγγισης που έγιναν έπεσαν στο κενό. Η Ιουλία βγάζει σε πώληση το σπίτι στο οποίο διέμενε με τον Γιώργη και εγκαθίσταται στο σπίτι του αδελφού της του Ιάκωβου.

Σε προηγούμενο επεισόδιο είδαμε την Ιουλία να συναντά στο δρόμο τον Στάθη και να χαιρετιούνται. Από το μυαλό της Ιουλίας αλλά και του Στάθη περνούν σαν ταινία τα όσα ζήσανε μαζί κατά το παρελθόν. Η Ιουλία προσπαθεί να συνηθίσει τη νέα της ζωή χωρίς το Γιώργη ενώ ο Στάθης δείχνει λίγο κουρασμένος από τη σχέση του με την Εύα.

Ιουλία Βρεττάκου και Στάθης Καπερνάρος στην γη της ελιάς

Οι πληροφορίες του youfly.com θέλουν Ιουλία και Στάθη ξανά μαζί. Οι δυο τους όπως λένε οι πηγές μας θα βρεθούν και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της σειράς. Η μια συνάντηση θα φέρει την άλλη και ο έρωτας τους δεν θα αργήσει να ξαναφουντώσει. Στο σπίτι του Ιάκωβου Ιουλία Βρεττάκου και Στάθης Καπερνάρος θα στεγάσουν τον έρωτα τους ζώντας μοναδικές στιγμές, στην γη της ελιάς.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς: Σε ερωτική φωλιά μετατρέπεται το σπίτι του Ιάκωβου appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Άκης Φωτόπουλος

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γη της Ελιάς: «Σε πήρα να σου πω ότι τελειώσαμε»

admin

Έρωτας Φυγάς: Ο Κοντογιάννης σχεδιάζει να σκοτώσει τον…

admin

«Light it up Blue»: Εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για τα θέματα που σχετίζονται με τον αυτισμό

admin
Translate »
×