MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Το αφεντικό δίνει εντολές στη Ράινα

Ένα νέο πρόσωπο εισβάλει σ’ ένα από τα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς. Ο λόγος για τη νεαρή ηθοποιό Μελίνα Κόντη η οποία ως Ράινα Ζίφκοβα θα πιάσει δουλειά ως χορεύτρια στο κλαμπ που ελέγχει ο πανούργος Δημοσθένης, στην Γη της Ελιάς.

Η Ράινα θα υποδυθεί στην Γη της Ελιάς ένα κορίτσι καλοσυνάτο γεμάτο ζωή, σωστό αντράκι. Είναι βουλγαρικής καταγωγής αλλά μιλάει άπταιστα τα ελληνικά καθ’ ότι βρίσκεται στην Ελλάδα περισσότερο από δέκα χρόνια. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το χώρο της νύχτας. Από κάποιες συμπτώσεις βρίσκεται μπλεγμένη άθελα της σε ένα κύκλωμα εκμετάλλευσης γυναικών.

Όπως θα δούμε στη συνέχεια το αφεντικό του κλαμπ (που υποδύεται ο Γιώργος Ζώης) αναλαμβάνει με το τρόπο που αυτός γνωρίζει να τη μυήσει στα μυστικά του επαγγέλματος ζητώντας της να είναι προσεκτική στις κινήσεις της και να κάνει ότι της λέει. Η Ράινα ξαφνιάζεται από τη κυνική συμπεριφορά του συνομιλητή της και αντιδρά. Το αφεντικό δεν της αφήνει το παραμικρό περιθώριο προειδοποιώντας την ότι κάθε λάθος της θα τιμωρείται πολύ αυστηρά.

Ποια είναι η Μελίνα Κόντη

Αποφοίτησε το καλοκαίρι που μας πέρασε από τη Δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν. Έχει εργαστεί επαγγελματικά ως χορεύτρια συμμετέχοντας σε live εμφανίσεις τόσο του Σάκη Ρουβά όσο και της Ελένης Φουρέιρα. Έχει εμφανιστεί στo video clip «Εγώ στα έλεγα»  του Σάκη Ρουβά. Επίσης χόρεψε στα video clip  «Fuego», «Στο θεό με πάει», «Πιο δυνατά», «Τι κοιτάς» της Ελένης Φουρέιρα και στο «Unloved» της Τάμτα.

Η Γη της Ελιάς: Το αφεντικό δίνει εντολές στη ΡάιναΘεατρικά συμμετείχε στο «NINE» του Γιάννη Κακλέα (2015), στο «Victor Victoria» του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη (2016), στην παιδική παράσταση «Ηρακλής: Οι 12 Άθλοι» του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη με τον Νίκο Κουρή(2016-2017) και στο «Grease» του Δημήτρη Μαλισσόβα (2018).

Η Γη της Ελιάς: Το αφεντικό δίνει εντολές στη Ράινα

Επίσης την περασμένη τηλεοπτική σεζόν διετέλεσε βοηθός χορογράφου στο «The Masked Singer» του ΣΚΑΪ.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Η Γη της Ελιάς: Το αφεντικό δίνει εντολές στη Ράινα appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Άκης Φωτόπουλος

Σχετικές αναρτήσεις

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών – Το νέο ωράριο

admin

Σασμός: Ο Αντώνης συλλαμβάνει την Σάντρα για…

admin

Η Γη της Ελιάς: «Ελένη, από δω η κόρη μου, η Ειρήνη..»

admin