Image default
MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Το μέλλον της Μαργαρίτας στην σειρά

Η Γη της Ελιάς: Το μέλλον της Μαργαρίτας στον β΄ κύκλο

Η Μαργαρίτα θα μας απασχολήσει κατά πολύ στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς του Mega, Η Γη της Ελιάς. Η ηρωίδα που της συνέβησαν όλα αυτά τα δεινά την περασμένη σεζόν, θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων καθώς ο ρόλος της θα περάσει ξανά από σαράντα κύματα.

Αυτό θα είναι το μέλλον της Μαργαρίτας στην Γη της Ελιάς

Η δεύτερη σεζόν της σειράς, Η Γη της Ελιάς, θα βρει την Μαργαρίτα στο πλευρό της Αθηνάς η οποία περνάει έναν γολογοθά. Όπως είναι ήδη γνωστό η ηρωίδα θα σταθεί βράχος στο πλευρό της και θα την στηρίξει όσο κανένας άλλος. Μάλιστα θα ασκήσει και τεράστια πίεση στον Λυκούργο με σκοπό να αναλάβει την υπεράσπισή της.

Από την άλλη, η σχέση της με τον γιο της, Αλέξη θα περάσει και αυτή ξανά από πολλές δυσκολίες. Η γυναίκα βλέποντας τον γιο της να πλησιάζει την Μυρτάλη ξανά και η ίδια να ανταποκρίνεται τρελαίνεται και οι καυγάδες ανάμεσα τους θα δίνουν και θα παίρνουν. Αυτό θα είναι το μέλλον της Μαργαρίτας στον β΄ κύκλο της δραματικής σειράς του Mega, Η Γη της Ελιάς, η οποία έρχεται στις οθόνες μας τον Σεπτέμβρη!

Η Γη της Ελιάς: Το μέλλον της Μαργαρίτας στον β΄ κύκλο

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Η Γη της Ελιάς: Το μέλλον της Μαργαρίτας στην σειρά appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Χρήστος Γκόγκος

Σχετικές αναρτήσεις

Σάρωσε αλλά δεν συνεχίζει: Ακόμα μία σειρά μένει εκτός τη νέα σεζόν

admin

J2US: Αυτός είναι ο νέος παρτενέρ της Δώρας Παντέλη

admin

Η Μάγισσα: Θεοφανώ κι Αναχίτ θα πουν την τελευταία λέξη

admin
Translate »
×