Image default
MEDIA

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Εύα βλέπει τον Στάθη με τη Ράινα

Η Ράινα, ο Στάθης κι η Εύα στη γη της ελιάς

Οι ανατροπές συνεχίζονται στη «Γη της Ελιάς» με την Εύα να βλέπει τον Στάθη και τη Ράινα μαζί και να σκάει από τη ζήλεια της.

Νέοι χαρακτήρες έρχονται και φέρνουν τα πάνω κάτω στη Μάνη. Η Ράινα εμφανίζεται στη ζωή των ηρώων και φέρνει μία αναστάτωση. Η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει και η μία παρεξήγηση θα φέρει την άλλη.

Όλα ξεκινούν όταν ο Στάθης πάει στο καφενείο του Πότη κι εκεί βρίσκεται η Ράινα, η νέα συγκάτοικος της Αλκμήνης. Ο Πότης τότε συστήνει τον Στάθη στη Ράινα, σύμφωνα με το «Τηλέραμα». Για κακή τύχη του Καπερνάρου, όμως, η Εύα περνάει από την περιοχή και τους βλέπει.

Γρήγορα η πολιτική μηχανικός θα βγάλει τα δικά της συμπεράσματα και το ζευγάρι θα έρθει σε τεράστια σύγκρουση. Η Εύα σκάει από τη ζήλεια της που είδε τον Στάθη με τη Ράινα, στη «Γη της Ελιάς».

Ο Στάθης προσπαθεί να της εξηγήσει ποια είναι και πώς προέκυψε η γνωριμία, αλλά η ζήλεια έχει θολώσει την Εύα και δεν μπορεί να το βγάλει από το μυαλό της. Οι εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι ενισχύεται μέρα με τη μέρα κι ο Στάθης πιέζεται.

Η Εύα στη γη της ελιάς με τον Στάθη

Τότε, θα δει την Ιουλία να κάνει ιππασία από μακριά και θα αρχίσει να αναπολεί τις στιγμές μαζί της. Σύντομα, οι δυο τους θα έρθουν ξανά κοντά με τον Στάθη να απομακρύνεται από την Εύα.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Εύα βλέπει τον Στάθη με τη Ράινα appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ζωή Καραθανάση

Σχετικές αναρτήσεις

Σάρωσε αλλά δεν συνεχίζει: Ακόμα μία σειρά μένει εκτός τη νέα σεζόν

admin

J2US: Αυτός είναι ο νέος παρτενέρ της Δώρας Παντέλη

admin

Η Μάγισσα: Θεοφανώ κι Αναχίτ θα πουν την τελευταία λέξη

admin
Translate »
×