MEDIA

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Σε σοκ η Χάιδω, χάνει την περιουσία της

Η Χάιδω στην γη της ελιάς

Σε δύσκολη θέση θα βρεθεί η Χάιδω στην γη της ελιάς, καθώς θα δει την περιουσία της να εξατμίζεται… Μία νέα άφιξη στο σπίτι της θα είναι αρκετή, για να φέρει σε δυσκολίες την οικογένεια Στεφανέα.

Μία νεαρή κοπέλα, κολλητή φίλη της Στέλλας, επισκέπτεται την Αρεόπολη για να συναντήσει την μητέρα της αδικοχαμένης φιλενάδας της. Η Χάιδω, συγκινημένη που την συναντά ξανά, την αγκαλιάζει και την καλοδέχεται στο σπιτικό της…

Μόνο που η κοπέλα αυτή δεν είναι αυτό που δείχνει… Σύμφωνα με την Μαρία Μεταξητινού στο TV24, τον χαρακτήρα αυτόν θα υποδυθεί η νεαρή ηθοποιός Ελισάβετ Γιαννακού.

Η περιουσία της Χάιδως στην γη της ελιάς

Η φίλη της Στέλλας αγκαλιάζει σφιχτά την Χάιδω και της εκμυστηρεύεται ένα σοβαρό πρόβλημα. Της αναφέρει πως πάσχει από ένα σπάνιο θέμα υγείας, το οποίο κινδυνεύει να της αφαιρέσει τη ζωή. Ο μόνος τρόπος για να γλιτώσει, είναι ένα μεγάλο χειρουργείο..

Η Χάιδω, ευαισθητοποιημένη από τέτοια ζητήματα, πάσχει να μαζέψει χρήματα για να την σώσει. Τρέχει σε όλη τη Μάνη, προσεγγίζει τις εύπορες οικογένειες, κάνει έρανο… Μάλιστα, παρά τις αντιρρήσεις όλων, η Χάιδω δε διστάζει να βάλει χέρι και στη δική της περιουσία, στην γη της ελιάς.

Η Κατερίνα δεν έχει δείξει αυτό που πραγματικά είναι. Ασθένεια δεν υπάρχει… Όταν η οικογένεια μαθαίνει την αλήθεια για το ποια είναι στην πραγματικότητα αυτή η κοπέλα, είναι πάρα πολύ αργά..

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Η Γη της Ελιάς Spoiler: Σε σοκ η Χάιδω, χάνει την περιουσία της appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γη της Ελιάς: «Γκομενίζεις μωρέ στην ηλικία σου;»

admin

Ψυχοκόρες: Της κάνει πρόταση γάμου και της ζητά να το σκάσουν

admin

Η Γη της Ελιάς: «Σταμάτα να με πιέζεις γιατί θα εκραγώ»

admin