Image default
MEDIA

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Στα άκρα η σχέση Ισίδωρου – Ιουλίας

Η Γη της Ελιάς: Στα άκρα η σχέση Ισίδωρου - Ιουλίας στον β΄ κύκλο

Μια νέα διαμάχη φαίνεται πως ξεκινά στον δεύτερο κύκλο της σειράς, Η Γη της Ελιάς. Ο λόγος για δυο αδέρφια, τον Ισίδωρο και την Ιουλία Βρεττάκου όπου η σχέση τους φαίνεται πως θα περάσει ξανά από σαράντα κύματα. Ήδη στον πρώτο κύκλο της σειράς, όπως είδαμε η αποκάλυψη για την διαθήκη του Ιπποκράτη δίχασε τα δυο αδέλφια, όμως τώρα ο λόγος της ρήξης τους θα είναι εξίσου σοβαρός. Τι θα συμβεί ανάμεσα στην Ιουλία και τον Ισίδωρο στον β΄ κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς;

Οι Βρεττάκοι διαλύονται ξανά στην Γη της Ελιάς

Η αφορμή θα είναι η Αθηνά και οι αποκαλύψεις που την αφορούν. Όλη η Μάνη θα την στήσει στο τοίχο μόλις μαθευτεί η σκληρή αλήθειά. Το μυστικό της θα γίνει θέμα συζήτησης για πολύ καιρό στην μικρή τοπική κοινωνία της Αερόπολης με τους Βρεττάκους να είναι σε αναμμένα κάρβουνα. Το παρελθόν και όσα έχει κάνει η ηρωίδα τους ντροπιάζει με τον Ισίδωρο να γίνεται έξαλλος απαιτώντας να εξαφανιστεί το όνομα της από παντού.

Η μόνη από την οικογένεια που θα σταθεί βράχος στο πλευρό της προκαλώντας μάλιστα ποικίλες αντιδράσεις από όλους θα είναι η Ιουλία η οποία θα την στηρίξει πιστεύοντας μέχρι τέλους πως είναι αθώα. Αυτή της η απόφαση θα κάνει τον Ισίδωρο έξαλλο και η σχέση τους αναμένεται να περάσει από σαράντα κύματα. Οι καυγάδες που έπεται να ακολουθήσουν θα είναι πολλοί και όλοι σχεδόν οι Βρεττάκοι θα στραφούν απέναντί της. Η Ιουλία όμως παρόλο τις αντιρρήσεις του Ισίδωρου, στην σειρά Η Γη της Ελιάς, θα συνεχίζει να στηρίζει την Αθηνά σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα.

Η Γη της Ελιάς: Στα άκρα η σχέση Ισίδωρου - Ιουλίας στον β΄ κύκλο

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Η Γη της Ελιάς Spoiler: Στα άκρα η σχέση Ισίδωρου – Ιουλίας appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Χρήστος Γκόγκος

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Γίνεται σκληρό αφεντικό όλων

admin

Η Γη της Ελιάς: Περίληψη με φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 145-150

admin

Η «Μάγισσα» επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με νέα υπόθεση – Οι πρώτες πληροφορίες και το teaser με τη Μαρία Κίτσου

admin