ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Η δίαιτα της Θεοφανίας Παπαθωμά: «Ακολουθώ την διατροφή του Πυθαγόρα, μόνο ωμοφαγία, το ίδιο κι ο σύζυγος μου»

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς του Mega, «Μαύρο Ρόδο» στην οποία πρωταγωνιστεί, η Θεοφανία Παπαθωμά παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Η αγαπημένη ηθοποιός, μίλησε για το ρόλο που θα υποδυθεί ενώ αποκάλυψε πως ακολουθεί τη Πυθαγόρειο διατροφή προκειμένου να διατηρήσει την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

«Στο «Μαύρο Ρόδο», είμαι η Πολυξένη, η κακιά μητριά της καλόγριας. Σε συγκρούσεις έρχομαι με όλους στην σειρά «Μαύρο Ρόδο», αλλά έχω ένα ένοχο και μυστικό παρελθόν. Υπάρχει ένας συσχετισμός με το «Άγγιγμα Ψυχής», γιατί υπάρχει ένας απαγορευμένος έρωτας», ανέφερε αρχικά η Θεοφάνια Παπαθωμά.

Επιπλέον, αποκάλυψε την πρόταση που έκανε στον σκηνοθέτη, Μανούσο Μανουσάκη, αλλά και για το ενδεχόμενο σπουδών.

«Είχα προτείνει στον Μανούσο Μανουσάκη να κάνουμε remake της σειράς «άγγιγμα ψυχής». Η νομική επειδή μου έχει λείψει, ξεκινάω μεταπτυχιακό. Αγαπώ την επιστήμη, αλλά όχι το επάγγελμα», επεσήμανε η αγαπημένη ηθοποιός.

Για την διατροφή της είπε ότι, «κάνω την πυθαγόρειο διατροφή, κατά 90% ωμοφαγία και vegan, δεν ξενυχτάω, δεν πίνω δεν καπνίζω. Και ο σύντροφός μου και τα παιδιά το ακολουθούν».

Τέλος, για το εάν τα παιδιά της, την παρακολουθούν στην τηλεόραση ή το θέατρό αλλά και για το χρώμα των μαλλιών της, η Θεοφανία Παπαθωμά, κατέληξε πως, «τα παιδιά με παρακολουθούν και στο θέατρο, αλλά βλέπουν και αποσπάσματα από σειρές» «το κάνω χρόνια: το καλοκαίρι ξανθιά, τον χειμώνα μελαχρινή,, αλλά τώρα το έκανα για τον ρόλο».

The post Η δίαιτα της Θεοφανίας Παπαθωμά: «Ακολουθώ την διατροφή του Πυθαγόρα, μόνο ωμοφαγία, το ίδιο κι ο σύζυγος μου» appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάντηση ενός μαθητή στην ερώτηση «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας» μας έκανε να νιώσουμε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ !!!

admin

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin
Translate »
×